MINDEKÖZBEN: A Nemzeti Választási Bizottság helyt adott Polt Péter kérelmének, és felfüggesztette Czeglédy Csaba mentelmi jogát Jelen Tamás standjától 2 liter tejet lehet vinni, ugyanott támogatói aláírásra is van lehetőség. Ugyan a Fidesz már leadta mind a 106 egyéni jelöltjének a szükséges aláírásokat, és ezeket mind hitelesítették is, az aláírások gyűjtésével a párt nem állt meg. Így Zuglóban is lehet még támogatni Jelen Tamás indulását is, akinek standjánál tejet is osztanak, fejenként 2 litert lehet vinni

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@simmering73: Oh, azota volt mar lejjebb is,... Golyostoll...:o)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Van olyan jogszabály, amit nem hágnak át?

Miközben Patyi (nem összeférhetetlen) elvtárs ezerrel túljogászkodik az ellenzék vonatkozásában, a megbízói vonatkozásában (még csak nem is diszkréten) félrefordul
karma1
En szepen elvennem a tehjet, megkoszonnem, es utana szavaznek a demokrata jeloltre, minden lelkiismeretfurdalas nelkul. Nehogy mar 2 liter tejjel meg tudjanak vasarolni?
Anyukam annakidejen azt tanitotta, "hogyha adnak, fogadd el, ha utnek, szaladj el"...:o))
Az is igaz, hogy tovabb adnam a tejet egy nalam sokkal raszorulobbnak, de nagyon leertekeli a magyar nepet ez a kocsog, ha azt hiszi, hogy 5 kilo krumplival meg 2 liter tejjel meg az arckepes csokival aztan 4 evre le van tudva minden jotekonykodasuk a neppel szemben?
karma1
@RonaGyuri: Egyebkent ilyenkor hol az ASZ? A Nebih? A NAV? Van-e egyaltalan engedelyuk a kozterulethasznalatra (mert azt mindenkinek kell kernie a helyi onkormanyzattol ), szoval kitol szereztek be a tejet, mennyiert, van-e rola szamla (mert valahol venniuk kellett, mert akarhogy is nezzuk, ez az egyik legkenyesebb elelmiszer, es ugy altalaban: nem kene jobban a kormukre nezni? Ki most a polgi Zugloban? Karacsony Gergely?
RonaGyuri
@karma1: igazad van úgy néz ki, hogy én csak a választási jogszabályok megsértésére gondoltam
karma1
@RonaGyuri: Az meg a Te asztalod...:o)))) En ahhoz nem ertek, csak a tobbihez. Volt piacozo ismerosunk, neha besegitettem neki, ha egyedul ment egy vasarba...akkor tudtam meg az utcai kitelepedes minden csinjat-binjat...:o)) A tejnek pedig olyan nagyon komolyak az arusitasi feltetelei, hogy a fal adja a masikat.
De tudod szegeny nyugdijas neninek, bacsinak, aki szimplan csak szegeny, de nem akar a futyiszre szavazni, ez a 2 liter is sokat jelent. Tudom en ezt nagyon jol, ezert jelent sokkal szemetebb dolgot ez az akciojuk, mint aminek elsore latszik... Negyevente 2 liter tej, 5 kilo krumpli... Haaaat,... Egy rab tobbet kap enni, int egy nyugdijas.
karma1
@RonaGyuri: Bocsi, de visszanezve majdnem annyi a kerdojelem, mint a budos faroke...;o))))
RonaGyuri
@karma1: sajnálatos matyar szokás ingyé van! =))
karma1
@RonaGyuri: Neked tudnod kell: a vilagon SEMMI sincs ingyer...:o)))))
karma1
@dr. prédikátor: Koszonom, elteszem a tobbi koze,...:o)))) Van mar egypar a vitrinben, kozvetlenul a szobeli dicsereteim mellett...:o))))
simmering73
Elmondhatják a nyugdíjasok, rosszabbul élünk mint négy éve. Akkor még egy zsák krumplit ért egy aláírás.
quadrocopter
"Fotók bizonyítják, hogy összeomlott a szociális ellátás Magyarországon" - ezért osztogatnbak a horda képviselői kaját és ez egyben beismerés is!
karma1
@simmering73: Oh, azota volt mar lejjebb is,... Golyostoll...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.