Eleink tudatos városfejlesztése főpolgármesterként számomra is példaadó volt. Forrásainkból és az EBRD, valamint a Világbank hiteleiből szinte mindent felújítottuk, amit ránk hagytak. A millenniumi földalatti vasút teljes rekonstrukciójával kezdtük, a Nagykörút és rajta Európa legforgalmasabb villamospályájának felújításával folytattuk. Már a kilencvenes évek első felében gondunk volt a központi vásárcsarnok és az UNESCO által védett pesti panoráma részét képező 2-es villamos hídszerkezetének felújítására, tömbrehabilitációba kezdtünk, és szinte valamennyi Duna-hidat felújítottuk. Pontosan tudom, hogy a nagy rekonstrukciók idején, amelyeket nem tudtunk megfelelően összehangolni, időnként állt a város. Tudom, hogy számos csúcsra járatott beruházás költségei jócskán meghaladták az eredetileg tervezett összegeket. Ám a főváros hitelminősítése mindvégig jó maradt: költségvetési gazdálkodásunkat a Világbank 2003-ban „Budapest-modellként” ajánlotta. Persze azt is tudom, hogy a NER...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Demszkinek igazán nem kellene egy Margit-híd Közgép által aranyárban fővállalkozott felújítás után még észt és erkölcsöt osztogatni!
Ugyanolyan visszatetsző, mint Kuncze igazságai Kálmán Olgánál vagy éppen Magyar Bálint Polipos könyve.
Amiből éppen csak a saját, MSZP-vel közös koalíciós kormányuk, a "polip" létrejöttének a története hiányzik! Mert ugye az elég kellemetlen...
karma1
@Béla333: Belus, azert maradjunk annyiban,- hogyha Demszky es Gyurcsany meg az akkor mszp-s, szdsz-es politikusokat vesszuk-, egy forinttal is megkarositottak volna a SAJAT , vagy a stromanjaik zsebenek megtomesere - akkor mar mindketten talpig vasban uldogelnenek a Csillagban. Es nem mas miatt, mint az OLAF jelentes miatt.
Emlekszel, amikor 2016-ban jott a 4-es metroval kapcsolatos OLAF jelentes, mennyire orultel, hogy vegre Demszky es Gyurcsany is mehet a birosag ele, " az ellopott penzek" miatt?
Mindketten vallaltak, hogy elmennek a birosagi meghallgatasra, ha beidezik oket...
Aztan nagyon gyorsan elsullyesztette polt azt az OLAF jelentest is.
VAJON MIERT??? Mert nem volt az anyagban semmi, amivel le tudtak volna ultetni ezt a ket embert, viszont boven lett volna terhelo anyag a futyiszre.
Ez a polt-fele (i)gazsagszolgaltatas...
Béla333
@karma1: 22.22
Ne maradjunk annyiban, mert ha nem vetted volna észre a politikusi "elit" bűneinek a mentességét garantálja Polt/Fidesz.
Ezekkel a bűncselekményekkel fogja őket a Fidesz. És viszont!
Demszky az akkor még Fideszes/Simicska befolyása alatt levő Közgépet bízta meg a fővállalkozással a Margit-híd felújításánál. Úgy túlárazták a felújítást, hogy pl az USA-ban ezért a pénzért új hidat építettek volna!
A 4-es metró ügye is azért lett elfektetve, amiért a többi Fidesz-MSZP mutyi: mind a két fél lopott,ezért mind a kettőnek az érdeke az agyonhallgatás.
Azért eléggé elképesztő, hogy ezt nem látod vagy ha látod és mégis mosdatod a politikusi bűnösöket, akkor meg ti sem vagy különb náluk!
karma1
@Béla333: Oke, Belam, de akkor, ha a Kozgep lopta el - ebben egyetertunk - a hid felujitasakor a penzt, akkor miert is Demszky lopott? Mert szereintem nem az szdsz-es Demszkynek tejelt Simics, hanem a sajat Gazdaallatanak. (Persze, valoszinu, hogy pont ezert sullyedt el az az OLAF jelentes is.)
Ha orban utasitasara polt kepes volt lejatszani a Tatrai-Csaszy es most a Czegledy ugyet ugy is , hogy semmifele buncselekmeny nem valosult meg, csak nem gondolod, hogy ugyanez a gepezet - a polte' - nem talal ki valamit arra, hogy a 4-es metroval kapcsolatos OLAF ugybol kiszemezgesse a sajatjait, es a maradekkal meggyanusitsa Gyurcsanyt es Demszkyt? Mert a tegnapi nap utan poltrol mar MINDENT feltetelezek. Az volt a bibi, hogy meg egy utalas sem volt arra, hogy ez a ket ember effektive lopott volna.

jog-asz.blog.hu/2018/03/03/a_jognak_asztalanal

Ezt csak azert irom ide, hogy lasd, mit szamit poltnak a torvenyesseg, ha orban utasitasat kell vegrehajtania. Nem igaz, hogy ne tudott volna ugyanigy eljarni Gyurcsannyal szemben is.
Béla333
@karma1: 22.39
Demszky ezzel a felülszámlázott munkával vette meg a szabad elvonulását!
AZt meg nem akarod megérteni, hogy egy olyan bűnszövetségben, amilyenben az MSZP és a Fidesz lopta a közpénzt és osztotta azt el, mindkét fél rendelkezik annyi bizonyítékkal a másikról, hogy ezzel tartsák egymást sakkban. Ezért is képtelenség ezektől várni a másik elszámoltatását.
Nekik az LMP de akár ide sorolhatom a Jobbikot is azért olyan ellenfél akit el szeretnének törölni is, mert ők nem sározódtak be a közpénz lopásokba és még képesek lennének kivizsgáltatni azokat.
Akkor pedig az elmúlt évtizedek politikusai hosszú tömött sorban vonulhatnának a kaptárba! (Remélem!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.