A Tiborcz - világítás - ami tudjuk, hogy eléggé szemkímélőre sikeredett - alkalmat ad arra, hogy akinek nem százas a szeme, félrenézzen ezt-azt. Egy ilyen történet következik, ami a képzelet szülötte ugyan, de simán lehetne megtörtént kordokumentum.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
"Egyre több információ lát napvilágot az Elios-botrányról. Nagy valószínűséggel a kormány és Tapolca volt fideszes polgármestere is asszisztálhatott a pár évvel ezelőtti közbeszerzési csaláshoz, amikor a tapolcai közvilágítás korszerűsítésével Orbán Viktor vejének cégét bízták meg"

- írja Facebook-oldalán Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője, aki az ügy kapcsán közérdekű adatigényléssel fordult Tapolca jegyzőjéhez
A közvilágítás korszerűsítésére kiírt közbeszerzési pályázat dokumentumait, illetve az OLAF-jelentést arra hivatkozva kérte ki a Jobbik politikusa, hogy az OLAF, az Európai Csalás Elleni Hivatal vizsgálata során csalás gyanúja merült fel az ügyben.

Mint azt a 24.hu korábban megírta, más városok mellett Tapolca is azok közé a települések közé tartozik, amelyeknek önrészét a miniszterelnökség állta.
alfahir.hu/2018/03/03/tapolca_elios_olaf_rig_lajos_jobbik
quadrocopter
Folyamatosan napirenden kell tartani a kesegyerek ügyét, a horda sumákokat és folytatódhat a levelesláédákba szórt felvilágosítás, kemény, tényekkel ismertetve a mocskos hordahúzásokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.