Ő és a cége is többeknek az útjában áll, politikai és üzleti okok miatt tartják előzetes letartóztatásban – állítja Czeglédy Csaba. Az MSZP szombathelyi önkormányzati képviselője a Népszavának adott interjút. Elmondása szerint azoknak a listája, akiknek az útjában áll: Májusban egy DK-s politikus megbízásából feljelentést tett Mészáros Lőrinc ellen, amiért a jogerős bírósági ítélet ellenére sem adott ki tao-adatokat. Ő az MSZP szóvivőjének, Nyakó Istvánnak a jogi képviselője abban az ügyben, amelyben kopaszok akadályozták meg, hogy időben leadhassák a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kérdést. 2017 tavaszán több olyan ügy és foglalkozni kezdett, amelyben terhelő bizonyítékok kerültek elő arra, hogy kormánypárti politikusok és közeli hozzátartozóik miként gazdagodtak, továbbá milyen pénzmozgások voltak és külföldi számláikon. Az elképzelés – fűzi hozzá – hogy 2017 őszén az anyagot rajta keresztül eljuttatják újságíróknak, akikben ő megbízik, és akik aztán ellenőrzik...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ami ennél lényegesebb, hogy törvénysértő is,
Polt geci, a legfőbb ügyész sért alapvető normákat!
Elképesztő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Annyira aljas dolog amit a fityesz és közpénzen tartó médiái tesznek Czeglédy Csabával, hogy még a bíróság is kénytelen volt a korrupciós vádaknak fejet hajtani. Amit a fityeszes szavazók nem nagyon reklámoznak:

HELYREIGAZÍTÁS (origo.hu):

"Ezzel szemben a valóság az, hogy a DiákÉSZ fentebb hivatkozott 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft."

www.origo.hu/itthon/20171026-helyreigazit.html
Köb Jani
@Macskaszem: tartsd be a társalgási alapokat, ha ez nálad egyáltalán ismert. Tiborc piaci alapokon pályázatokat nyert, a pályázatban foglaltaknak megfelelően a vállalt munkát elvégezte, a lámpatestek felszerelve, világítanak, átadás átvétel a polgármesteri hivatal műszaki ellenőre átvette a kritériumnak megfelelően. Az elvégzett munka piaci alapon kifizetve. Mi a probléma. Szerintem a piac diktál, olyan nehéz ezt megérteni. A kifogások akkor lépnének fel, ha amennyiben a vállalt munka,... nem lenne elvégezve.
mackoka46
Szörnyen aljasak a trógerek ! Aki a fidesz maffia illiberális gazságszolgáltatásban részt vett, remélem élete végéig elszárad a fegyházban, hacsaknem illiberálisan meg nem kegyelmeznek és akasztófára nem kerülnek.
quadrocopter
@Köb Jani: Sötétke! Az OLAF nem éppen a "piaci alapokról" történő nyeréseket kifogásolta! Nem érdekes?
Yoda69
@F_Viktor: Ez hagyjan. De meg ezt a penzt is atutaltak volna a diakoknak, ha a NAV nem foglalta volna le a szamitogepeket. Magyaran a fideSS szandekosan ellehetitlenitette a munkajukat majd kesobb azt mondtak hogy ok akartak csalni.
Köb Jani
@Mirabilis: Én nem is vártam tőled megértést, csak akkor értenéd meg, ha a válasz egyezne a te általad kialakított vélelemmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.