A Fidesz szerint Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje használaton kívüli laktanyákba telepítené be a bevándorlókat.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton a közmédiának a XXII. kerületi Hunyadi-laktanyánál azt nyilatkozta: az MSZP egyik elnökségi tagja a minap arról beszélt, csak a választás után árulják el, betelepítenek-e migránsokat vagy sem.

Választás 2018 – Fidesz: Karácsony laktanyákba telepítené be a bevándorlókat

Fotó: MTI Fotó – Mohai Balázs

A választás közeledtével az ellenzék titkolózni próbál, és összevissza hazudozik a bevándorlás kérdésében, azonban hogy valójában mit gondolnak, az kiderül abból, hogy Karácsony Gergely korábban arra tett javaslatot: a kötelező kvóta elfogadását követően nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat – mondta a kormánypárti politikus, jelezve, hogy Magyarországon körülbelül 20 ilyen laktanya van mintegy tízezer férőhellyel.

"Azért vagyunk itt, a Hunyadi-laktanya előtt, hogy szemléltessük, mi történik akkor, ha Soros emberei kerülnek hatalomra az áprilisi választás után. Karácsony Gergely az ilyen és az ehhez hasonló laktanyákba telepítené be a bevándorlókat" – fogalmazott Halász János.

A frakciószóvivő szerint a nyugati országokban is így zajlik: először ilyen tömegszállásokon helyezik el a migránsokat, és amikor ezek megtelnek, következhetnek a közintézmények, az önkormányzati lakások. "A bevándorlóországokban sajnos ez ma már valóság" – jegyezte meg.

Ha az áprilisi választáson "Soros emberei" győznek, akkor Magyarország is erre a sorsra jut majd, "nálunk is ez lesz majd a valóság, mert bevándorlóországot fognak csinálni Magyarországból" – mondta Halász János. Szavai szerint ezért is folynak az egyezkedések a kulisszák mögött, köttetnek a "paktumok" az ellenzéki pártok között a "Soros-hálózat" segítségével, hogy a választáson a nemzeti, bevándorlásellenes jelölttel szemben csak egy bevándorláspárti jelölt induljon.

Németh Zsolt, a Fidesz-KDNP dél-budai országgyűlési képviselőjelöltje azt közölte: aggodalommal tölti el, hogy Karácsony Gergelyék a laktanyákba migránsokat kívánnak elhelyezni, ahogyan az is, hogy Brüsszel a következő hónapokban át akarja erőltetni az elosztási kvótát az Európai Unión. Jelezte, már idén nyáron azzal kell számolni, hogy mintegy tízezer migráns települne be Magyarországra.

A politikus, a parlament külügyi bizottságának elnöke azt is mondta, hogy a nagyvárosok vannak különösen kiszolgáltatva a migrációnak – szerinte példa erre London, Párizs és Stockholm –, amelynek nyomán megnövekszik a bűnözés, a nők elleni erőszak, és párhuzamos társadalmak alakulnak ki.

"Nem akarjuk ezt sem Dél-Budán, sem Budapesten, sem Magyarországon. Az április 8-i választáson védjük meg Dél-Budát, Budapestet és Magyarországot" – zárta szavait Németh Zsolt.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Mindent kitalálnak csakhogy tovább tudják folytatni az ország teljes kirablását !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
A jobbik meg remélem Felcsútra a stadionba,onnan mennének kisvasúttal Ausztriába.A migránsokat nem tudnák hülyiteni mint minket, azok nem beszariak és nem is maradnának itt még erőszakkal se!
maszk
Fidesz: Nekünk Oroszország az első.
Eladott Ország
@tothjani: tegnap, 19:46; Vége lesz annak a lázálomnak, ami egy teljes nemzetet taszított nyomorba. A kérdés már csak az, hogy békésen adják-e át a hatalmat, vagy a nép kénytelen lesz visszavenni azt. A választás még a kormány kezében van. Még van lehetőség arra, hogy börtönévekkel megússzák. Ehhez azonban el kell fogadni, hogy vége van. Nincs több stadion és nincs több helikopter. Nincs több Ibiza és nincs több kisvasút. Csillag és Sopronkőhida van. Öt és tíz év van. Nincs az a Soros kampány, ami még képes lehetne megmenteni ezt a kormányt. Az elmúlt 8 év rablásának és kizsigerelésének hamarosan vége lesz. Hamarosan, már csak mint egy sötét korszakra fogunk visszatekinteni az elmúlt 8 évre, az Orbán rezsim pusztítására. Elfelejteni soha nem fogjuk, de remélhetőleg tanulni fogunk belőle.
Lepényleső
Bizony kár lenne a helyért,ami a kormánypártiaknak már régen megért?
Zeta
@Eladott Ország: valós propaganda értékelés. A baj az, hogy ezt az ellenzék nem hangsúlyozza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.