Előfordulhat-e, hogy Tiborcz István összebeszél az ügyben valakivel? Adott esetben szóba hozza a kedves feleségének, aki szóba hozza az apjának? Aki történetesen a kormány feje? - Előfordulhat-e, hogy a kormány egyes tagjainak érintettsége esetén eltüntetnek bizonyítékokat? Figyelembe véve azt is, hogy erre a teljes hatalmi apparátus a rendelkezésre állhat? - Előfordulhat-e a szökés lehetősége, egy másik uniós országba, vagy azpn keresztül akárhova? Tekintetbe véve azt is, hogy pont olyan lehetősége van erre, mint bárki másnak? Valójában a jogállamiság sérülése nem Czeglédy letartóztatásában, hanem Tiborcz szabadlábon hagyásában érhető tetten.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tarsoly meddig is volt még szabadlábon a Questor botrány kirobbanása után? Nem állt fenn a bizonyitékok eltüntetésének veszélye?Nem állt fenn a tanúk befolyásolásának veszélye?Szökni persze ,hogy nem akart,mikor "magas" helyről biztositották,hogy megvédik.
Na szórakozzatok azzal,amivel egyidősök vagytok,különösen te budai.
karma1
Hat ezt aztan nagyon klasszul osszeszedted! Es persze van ra eleg idejuk, hogy bizonyitekokat tuntessenek el. Ebben egeszen biztosan nagyok, viszont ott meg nem tartanak, mint rakkosi elvtarsek, hogy hamis papirokat koholjanak Czegledy ellen...
GeoCravker
@kereső: Tarsoly is.
bár ez a te budai itt kicsit fura. gondolom kicsit eltévedt hozzászólásra utalhat :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.