A választók 53 százaléka szerint nőtt a korrupció az elmúlt nyolc évben, derült ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából, amit a Hír TV Elmúlt8év című műsora számára készítettek. A felmérés alapján 79 százalék szerint szükség volna független korrupcióellenes ügyészségre. Závecz Tibor azt is elmondta, az emberek nagy része elítéli a korrupciót, de már mindenki belefásult a témába. Tiborcz Istvánt, a miniszterelnök vejét pedig az ország harmadik legkorruptabb személyének tartják. Egy ötfokú skálán Tiborcz 4,1-et kapott, hogy mennyire érintett a korrupcióban. Az élen Mészáros Lőrinc végzett (4,3), holtversenyben második Andy Vajna (4,1), negyedik Rogán Antal (3,7), őt követi Simicska Lajos (3,5). A magyar kormányhoz közel álló vállalkozók, illetve maguk a kormány tagjai valamilyen módon érintettek, közepesnél nagyobb mértékben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@Kookas: a második helyen holtversenyben a Tiborcz és Andy Vajna.Két díszpéldány. A lábán megálló Ráhelről nem esett szó:))
Kookas
@dr. prédikátor: a méjszaros egy stróman és polgi semmi több!
gulyasgyula
Már a Tocsik ügynél megmondták az MSZP--SZDSZ hogy minden törvényes csak nem ETIKUS ..Azóta semmi nem változott ...Csak a WELLNESS szállók vannak tele minden hosszú hétvégén nyomorgó .éhező polgárokkal ..Ez is Fidesz ,Orbán bűne ..
Csizmás Kond
@sokanvagyunk: minimum három...mert ha kettő összefog kell egy harmadik aki irigykedik...
dr. prédikátor
@Kookas: legalább olyan korrupt mint a többi, amelett hogy még pénztáros is!!!
sokanvagyunk
@Csizmás Kond: Korrupció az, amiből kihagynak engem. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.