A Demokratikus Koalíció (DK) azt ígéri, hogy kormányra kerülése esetén törvénybe foglalná, lakott területen csak zajvédő falakkal lehessen fejleszteni a vasútvonalakat.

DK: lakott területen zajvédő falakkal fejlesszék a vasútvonalakat!

Gy. Németh Erzsébet, a DK fővárosi képviselője. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Gy. Németh Erzsébet, az ellenzéki párt újbudai képviselőjelöltje vasárnapi budapesti sajtótájékoztatója után az MTI-nek telefonon azt mondta:

a MÁV a Ferencváros és Kelenföld közötti vasútvonal fejlesztését tervezi, az így még jobban megnövekvő éjjel-nappali teherforgalom pedig több ezer ott élő ember életét teheti pokollá.

A DK politikusa szerint a helyzetre a megoldás zajvédő falak építése lehet, ehhez uniós forrásokat lehetne felhasználni.

Gy. Németh Erzsébet elfogadhatatlannak nevezte, hogy a vasúttársaság a jelenlegi tervek alapján csak oda építene zajvédő falat, ahol arra "Garancsi István lakóparkjának szüksége van".

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...egyre nagyobb képtelenségekbe bonyolódnak...
hetöndöe
@Csizmás Kond: Képtelenség?Max Romániában. :DDDD Magyar autópályák mellett is van számos helyen.
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...ismét hánykolódsz...nem azt mondtam, hogy képtelenség hanem azt hogy ez nem kampánytéma. Az ilyen beruházásokal való kampánydumát csak bizonyos helyközi, érintett településeken szokás elsütni, nem kormányprogramként.
...de ha neked ízlik egyed.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Olvasd vissza magad néha,ha másképp nem megy az értelmezés.:-)
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...olvastam és tényleg értelmezned kellett volna. a képtelenségbe bonyolódni nem azt jelenti, hogy képtelenség megcsinálni vagy hogy már máshol ne lenne megcsinálva... a többit a tegnap leírtam...ez nem kampánytéma, hanem valami olyasmi mint amikor egy időközi, helyi választást országos sikernek propagálnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.