A tudományos életben a kilencvenes évek óta érzékelhető, hogy a nyugati világban, elsősorban Nyugat-Európában egyenlőségjelet próbálnak tenni a 20. században érkezett bevándorlóközösségek és a hagyományos nemzeti kisebbségek közé – mondta Tóth Norbert nemzetközi jogász, az Alapjogokért Központ kutatója vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Hangsúlyozta:

a kelet-közép-európai országok többsége úgy gondolja, ahhoz, hogy egy közösség hagyományos nemzeti kisebbség lehessen, huzamosabb ideig kell élnie az adott országban, Magyarország esetében ez az időszak legalább száz év.

Szerinte Nyugat-Európában a migráció és a bevándorlás sokkal fontosabb kérdés, mint a hagyományos nemzeti kisebbségek ügye. Tóth Norbert ezt károsnak nevezte.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Pixabay coo

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
mivel nem lehet pénzhez jutni ebben a nyüves országban... Hát erre kell a 27%-os ÁFA?
Sóhivatal, Nemzethy Tűzkőügyi Hivatal mikor lesz?
papa.49
Nincs itt mit magyarázkodni itt még a MAGYAROK is bevándorlók, meg a cigányok is, csak a magyarok megpróbáltak alkalmazkodni az európai népekhez, a cigányok viszont soha nem alkalmazkodtak, és nem is fognak soha sem alkalmazkodni, csupán a jogaikat hangoztatják nagy hangon, a kötelességeiket meg leszarják !!!
quadrocopter
(K)Alapjogokért kzöpont...bruhahahahahah...hihihihhi...elfogyott a potyalé, cscskák?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.