"Még van pár hét, vajon eljutunk odáig, hogy a LAKÁSUNKBA költöztetne migránsokat a Soros-ellenzék?" – ezzel a szellemesnek szánt szöveggel posztolta cikkét az Index arról, hogy a Fidesz legújabban azzal ijesztget, hogy az ellenzék üres laktanyákba költöztetne migránsokat. Aztán 5 perccel később a következő közleményt kaptuk a Fidesztől levélben: Az LMP azért gyűjti össze az üres lakásokat, hogy betelepítse oda a migránsokat. Arra készülnek, hogy elvegyék a tulajdonosoktól a lakásokat és jogszabályi kényszerrel másokat telepítsenek be oda. Ezzel a tempóval mi lesz itt a következő 5 hétben?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem az a baj, hogy ők hülyék, mert azt már tudjuk. A baj az, hogy minket is hülyének néznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
...ezek a fidesz képviselők tényleg nagyon buták...!!
– Tisztelt miniszterelnök úr! Ezek közös eredmények. A jászság nevében tisztelettel köszönöm. És tisztelettel kérem, hogy a támogatásoknál is vegye ezt figyelembe. Ahogy nem véletlen, hogy a megye is úgy kezdődik, hogy Jász-Nagykun-Szolnok. És azt is tudjuk, hogy Jézus is jász volt, mert ő is jászolban született – fogalmazott a fideszes országgyűlési képviselő.
Fideszes Pócs János Jászfényszarun, az Orbán Viktorral közös gyáravatón. Azt is mondta, hogy a Jászság túlteljesítette a teljes foglalkoztatást. Jászfényszaru polgármestere pedig előzőleg egy olyan aranyéremmel kedveskedett a kormányfőnek, amelyen az országépítő építő király, IV. Béla arcképe díszeleg.
...:))))))
Nessy
Ez már a régi TASZ jelenti vicc kategória.
Moszkvában mercédeszeket osztogatnak!
Nem Moszkvában, Leningrádban, nem mercedeszt, hanem Volgát, nem osztogatnak, fosztogatnak! A többi stimmel!
1bitang
@Mirabilis: „több helyről is eljutott hozzám a hír” károgja Kovács Péter (azt hittem, csak egy tökidióta Péter van ... ).
(rém)Álmaiból.
papa.49
Azt azért nem ártana tudni még a hózhülye fütyiszeknek is azok a laktanyák NEM A VÁROSOK KÖZEPÉN VOLTAK HANEM A SZÉLÉN eléggé elszeparálva a civil lakosságtól !!!
De úgyse lesz belőle semmi mert azok az épületek totál le vannak pusztulva, se ajtó, se ablak, se villany, se víz, tehát megint a fingott farigcsálják a fiúk !!!
papa.49
@Horizont: Csak a csutigeci vonatkozásában reagálok !!!
Azt mondja ,,több gyermekre van szükségünk,, AKKOR MIÉRT RÚGTA KI MÉG A KÖZMUNKÁBÓL IS A 10 GYERMEKES ANYÁT A POLGI???
Azt mondja ,,a nők nem lesznek biztonságba,, SZERETNÉM LÁTNI A LÉVAI ANIKÓT A MAI VALÓSÁGÁBAN te tetű !!!
Így is mi fizetünk minden elbaszott tákolmányotok miatt nem lesz feltűnő az se !!!
Itt egyetlen egy SE AKAR MARADNI TE HAZUG GECI !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.