A pániknak vége, térjünk észhez! S ez vonatkozik ránk is, a média embereire, sőt leginkább ránk vonatkozik! A váratlan hódmezővásárhelyi vereség után az első 24 órában összevissza beszéltünk. Mintha a vásárhelyi fiaskó megváltoztatta volna hirtelen a világpolitikát vagy az európai helyzetet is. Nem, nem változtatta meg. Európa legfontosabb, legégetőbb és legfélelmetesebb sorskérdése továbbra is a …

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: POM-POM
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Dehogy van vége a pániknak, még csak most teljesedik be, a horda áttért a tömény, vegytiszta hazudozásra, Hmv.-hely odanyomott a magabiztosságnak rendesen -amire valójában egyik oldal sem számított! - ezért nincs vége a pániknak!
Különben a Geci nem hirdette volna meg a kétszeres, háromszoros kemény melót a választási rágyúrásra!
colibri
Mielőtt olvasásba kezdenénk, nyugtázzuk, hogy Magyaridők! Nyílván, aludtak rá párat,megbeszélték egymás között és megegyeztek, hogy a pániknak vége! Sebaj, jön a következő! Elvégre lehet pánikolni egy sokkal nagyobb választási eredményen, ami esetleg nagyon megváltoztathatja az eddig megszokott luxus életüket!
Sámannus
Nagyon sokan el kell mennünk szavazni Ennyi csak a lényeg. Úgy is képtelenség vegytiszta ellenzéket kovácsolni. Ami eddig összeállt annak kell leváltani ezt a setétséget. Nem kell vacilálni az lmpvel, a jobbik pedig nem tud szövetséget ajánlani, mert nem képes megmutatni mit akar elérni. Újabb hitegetéssel nem lehet kísérletezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.