Egy szál zakóban, kabát nélkül kampányolt Bicskén a kormányfő Tessely Zoltán mellett. Migránsozott is. Fotózkodott, néha még a helyi jelölt nélkül is, becsöngetett, lekezelt egy négyévessel, aki nem írhatta alá az íveket. A videóban elmondja, a közelben nőtt fel és szomorú volt, amikor Bicskén menekülttábort nyitottak. Azt mondta a helyieknek, ha nem ők alakíthatnak kormányt, politikai ellenfelei majd újra kinyitják a tábort.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy hány éves azt nem tudja, de hogy Orbán alatt jó azt igen! =))
bakegya
...MINDEN "PITYU" álljon bele abba amit orbán tovább kavar HAJRÁ BICSKE törjön bele a ti bicskátok is a volt MSZMP PÁRTTITKÁROTOK LOPÓS NAGYFIÁNAK és preputtyának meséibe!!!D
Clavigo
Behánynék,,ha ez a köcsög becsengetne hozzám...
nezelodo
Persze, hogy nem fázott, volt a támogatottja autójában ő és "az ő népe" italából whiskyből bőven. Gondolom segített bátorságot gyűjteni a spontán látogatásokhoz.
RonaGyuri
@nezelodo: ezt a durva inszinuációt kikérem magamnak. Őfensége és whisky???
nezelodo
@RonaGyuri: Elég ha rálehel a kackiás bajszú pártfogoltja... Meg amúgy is a vejkó pálinkája a menő, nemzethy itala.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.