Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója volt a szombati vendég az M1 Itthon vagy! című műsorában, először beszélt részletesen arról, hogy kik és milyen formában fognak majd hozzá a magyar turisztika nagy reformjához. A műsorról a 444 írt beszámolót, innen tudjuk, hogy az országimázs reformja azzal kezdődik majd, hogy a turizmus területén aktív szakemberek kitalálják és megalkotják az új magyar országmárkát. Gőzerővel dolgoznak már, májusban egy Budapest-központú kampány is indul világszerte. Guller kiemelte aa társasági életet, a fürdőket és a gasztronómiai élvezeteket és azt, hogy „itt még megtalálható klasszikus európai értékek tisztelete: a család, a biztonság és a hagyományok a fontosak.” A stratégiaalkotást a saját területükön kiemelkedő szakemberek segítik, az MTÜ igazgatója itt megemlíti Csák János egykori londoni nagykövetet, a korábban állami tulajdonú Design Terminál egyik tulajdonosának szerepét, akire gazdasági kérdésekben támaszkodik majd,...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
A saját telefonját sem találta nem hogy országimázst. imát keressen inkább ami messzire viszi, mint a szél a fellegeket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ó, semmi új, apja, a 2002-es bukta után be sem tolta a képét a munkahelyére, de a fizetését és egyéb parlamenti járandóságát pofátlanul felvette!
Ez egy ilyen "munka alapú" family!
Ludmilla
sajátláb éppen azon dolgozik,hogyan lopják el az erre szánt pénzt
F_Viktor
"... az országimázs reformja azzal kezdődik majd, hogy a turizmus területén aktív szakemberek kitalálják és megalkotják az új magyar országmárkát."

Jön a következő, 1000 milliárdos turisztikai mutyi, ezért vásárolta fel pénztáros löle és a tiborcz gyerök a Balatont, a szállodaipart, a kastélyokat!

Országmárkát és imázst már a löle félistene, tiborcz apósa lerendezte, a világ Magyarországot egy antidemokratikus, idegengyűlölő, korrupt országnak tartja.
Ez az imázs sem két fillérjébe került a magyar adófizetőknek!
kokopelli
@Ludmilla: nem ő a "Shikari"! :--))))))))))))))))
Ludmilla
ahogy ránézek a nőre ,meg a pereputtyára,arra gondolok,mit akar ez országimázst,saját magát nem képes elfogadhatóvá tenni
Clavigo
Mennyiért vakarózott ez a " kreol " pina Svájcban ,,,,évente ?
kissé felnőttem
A saját telefonját sem találta nem hogy országimázst. imát keressen inkább ami messzire viszi, mint a szél a fellegeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.