Ha nem a Fidesz nyer, újranyílik a bicskei menekülttábor – mondja Orbán Viktor. Ehhez és hasonló tömény hazugsággal kampányol az orbánbanda, de ez nem szokatlan tőlük…– Ha nem a Fidesz nyer, az összes lopással el kell számolni! – Ha nem a Fidesz nyer, Mészáros Lőrinc visszamegy gázszerelőnek, a Szegedi Csillag fűtésrendszerének felújítását végzi, mint belső munkatárs.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem tudnám sajnálni, annyi gonoszságot elkövetett már a "nemzet javára". Az a legkevesebb, hogy ne legyen egy nyugodt éjszakája sem. Majd a Gazsi imádkozik érte két simogatás között.
nezelodo
@Pegero: Van kéznél itthon is, ha, örülne egyik másik " egy kis migráns macerának", pl. itt egy a sok közül: www.youtube.com/watch?v=not7LRkgWlk&t=29s&ab_channel=nemzeti1tv
csipetke
Ha nem ők nyernek,az sz@r ügy lesz a fidesznek,mert akkor elindulnak a vizsgálatok a nagy pénzlenyúlásokkal,és simlis dolgokkal kapcsolatban...Félhet is Orbán..
nezelodo
@Borsodi: Ezek aztán nem szénlik magukat, pedig nagyon kellene nekik! Szerencsétlen rendőrök ha egy betörés bejelentése után ilyen gyorsan ott teremnének a helyszínen, az olimpián kellene indítani őket minimum fél Maraton futáson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.