A nyomozás érdekei, ugye. Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti képviselője és egykori elnöke hét kérdést címzett Polt Péter legfőbb ügyésznek az Elios-ügyről, és arról, hogy mit tesz a magyar ügyészség - amely 2015-16-ban egyszer már nem talált bűncselekményt az ügyben - az OLAF jelentése után. Polt Péter ránézésre terjedelmes választ adott, de a trükk az, hogy az első oldalon mindössze megismételte Mesterházy részletes kérdéseinek címeit. Maga a válasz valójában csak három mondat, abból is egy arról szól, hogy a nyomozás érdekeire tekintettel nem adhat tájékoztatást a már elvégzett és a tervezett nyomozati cselekményekről. Mert amúgy az ügyészség "a minden esetben alkalmazott protokoll szerint" nyomozást rendelt el az OLAF-jelentés alapján az ügyben, amiben egyszer már nem talált bűncselekményt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nadjon ki lesz ez nyomozva. Mit izzadhatnak, hogy ne találjanak semmit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Minden más esetben, ha ellenzéki politikusról van szó, keményen szivárogtatnak. Ocsmány egy banda. Persze, tisztelet a kivételnek, ha van ilyen, csak annak nem adnak ilyen ügyeket.
szaboria1
Érdekes a fidesz közeliekre vonatkozóan sosem akarnak nyilatkozni. De ha más pártnál történik netán valami azt rögtön tálalják.
Yoda69
Elhuzzak a valasztasok utanra. Ha veszit a fideSS akkor ugyis mindegy, mert az ugyeszseg egy resze is bortonre erett, tiborccal egyutt. Viszont ha nyer, akkor nem lesz belole semmi.
quadrocopter
Azannyát!
Bezzeg a Dobrev- idézésről és okairól minden "kiszivárgott" amit csak el lehet képzelni!
Ennyire szelektív a "nyomozás érdeke"?
nezelodo
@vukkocska: Na igen, ha az ellenzéki kerül gyanúba szájzárat kapnak azok a nagyon szimpi ügyészségi szóvivők. Legfeljebb a Magyar Idióták meg a Pesti Sihederek pofázzák el, előbb mint kellene. Hiába rájuk nem vonatkozik az iratokba való betekintés tilalma, sőt egyenesen beviszi a postaládájukba a szél.
A Nemzethy Vejkó ügyeit valahogy egyetlen szellő sem sodorja a levelesládába! Biztos az após fogdossa össze lepkehálóval, a szél szárnyán útra kelő papirosokat, azért olyan gyűrött szegény.
namihami
Mit kéne, hogy mondjon a szügyészség? Hogy csalt, lopott, hazudott?
Ezt már mind tudjuk. Hiszen ami a BTK-ban megtalálható a fenti dolgokkal kapcsolatban, az már mind napvilágra került vele kapcsolatban. Más újdonság pedig még nem került elő.
Eddig nem gyilkolt, nem rontott meg kiskorúakat. Talán ezek nem jönnek elő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.