A zalaegerszegi Városi Hangverseny- és Kiállítóterem március 22-én estére hirdetett meg egy beszélgetős műsort az Alföldi Róberttel, amelyre már a jegyértékesítés is elkezdődött. A zalaegerszegi kulturális intézmény a programot február végén indoklás nélkül lemondta.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért egy színész rendezőtől így becsinálni, már Oscart érdemelne!
Nem tarom valószínünek, hogy a migráns betelepítés, a kerítés bontás, és a többi fidesz agymacska lett volna a beszélgetés témája!
Jó, tudom, a kultúra nálunk a kocsmai stílusú személyeskedés, a Faláb foci csapat meccse, a szotyi köpködés, a házipájinka vedelés.
Szervilis, gyáva társaság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
" amelyre már a jegyértékesítés is elkezdődött."
...vagyis, odamegy beszélgetni pénzért..??..vagy, csak pénzért hajlandó szóbaállni...?...aki vele akar beszélgetni a fizessen...?
..na húzzon a sunyiba...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Ne zavarjon, hogy A zalaegerszegi Városi Hangverseny- és Kiállítóteremnek szabaddá kellett tennie a termet 2 alkalomra, azt valakinek fizetnie kell. Az ilyen beszélgetős műsorok nem ingyenesek.
Eriksson
Na igen. Alföldi egy igen megosztó személyiség, leginkább a hatalmas, kikezdhetetlen egója miatt. Amit ő megmond, az meg van mondva. A véleménye minden pénzt megér, s vannak akik fizetnek is ezért az élvezetért.
Nessy
Néha tényleg azt hiszem, hogy páran nem ezen a bolygón élnek!
Minden értelmes, érdekes előadásért fizetni szoktunk, ha olyan helyen van.
Jó, tudom, az Isten Házában tartott szabad pártnapért hívatalosan nem kell fizetni, csak a perselypénzt.
Nem sokkal a halála előtt Eszterházyval, az íróval volt egy ragyogó beszélgetős műsor, és boldogan fizettünk, telt ház volt!
Igaz, mi a könyveit is olvastuk.
Pálinkás Pál
Alföldi..az általad említett állításokból melyik nem igaz???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.