A Teljesen idegenek rendezője szerint sötét titkok derülhetnek ki. Ha mégis megtesszük, akkor viszont számítsunk rá, hogy sötét titkok derülhetnek ki, és szembesülünk azzal, hogy nem ismerjük olyan jól egymást, mint azt gondoltuk. Legalábbis erre figyelmeztet Paolo Genovese, a Teljesen idegenek rendezője, aki új filmje, A hely bemutatója miatt járt Budapesten. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: A Vörös veréb az a film, melyben a legtehetségesebb színész Budapest Felkerült a netre Csányi Sándor és Gera Marina csodás lágerrománca Genovese már húsz éve készít filmeket, de a 2016-os Teljesen idegenekkel robbant be igazán a nemzetközi porondra. A film egy baráti társaságról szól, amely különös játékba kezd egy átlagosnak induló vacsorán: mindenki kiteszi a telefonját, és ha bármilyen üzenet, sms, hívás érkezik, meg kell mutatni a többieknek. Az ártatlannak induló játék hamar durva fordulatokat vesz, és évtizedes barátságokat, házasságokat tesz próbára. A Teljesen idegenek óriási sikert aratott, és...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az is hulye es megerdemli a sorsat, aki teljesen az okostelojara hagyatkozik.
Hasznalom a munkamhoz, a kameraja jobb, mint egy profi fenykepezo (sok esetben) , vegzek rajta penzugyi manovereket, de vagy csak egyszeru telefonalasra hasznalom, vagy rovid uzenetekre.
Mivel a hata mogott soha senkirol nem beszelek - rolam, tolem senki nem fog sorsfordito titkokat megtudni.
Innentol kezdve vesszen ossze az a barataival, aki kipofazza oket a hatuk mogott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.