Kis migránsozás és sok-sok ígéret, amelyeket a kormány mostani irányvonalával lehet elérni – a magyar gazdaságpolitika irányítói az MKIK évnyitóján vázolták fel gazdasági elképzeléseiket. Nyugdíjemelés, a Tungsram, az Ikarus és a Medicor felvirágoztatása és teljes foglalkoztatottság is van a tervek között. 2010-ben a válság közepén lépett hivatalba a második Orbán-kormány, amely az azóta beindult fellendülésnek köszönhetően ma már sikerekről beszél, sőt, Matolcsy György Tündérmesét emlegetett. Cikksorozatunkban bemutatjuk, mennyiben járult hozzá a Fidesz-KDNP gazdaságpolitikája az elmúlt nyolc évben ehhez az eredményhez, mi van a dicshimnuszok mögött, és mire kell számítanunk a gazdaságban, ha a következő négy évben is Orbán Viktor marad a kormány élén. 2022-re teljes foglalkoztatást ígért Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén. A konferencián az elmúlt nyolc év gazdaságpolitikájának minden alakítója (a miniszterelnökön kívül Parragh...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem rövid fennállásom óta, mindig Ausztriát akarjuk utolérni. Csak ezzel egy a baj, hogy az osztrákok az Istennek nem akarnak visszamenni vagy száz esztendőt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nem rövid fennállásom óta, mindig Ausztriát akarjuk utolérni. Csak ezzel egy a baj, hogy az osztrákok az Istennek nem akarnak visszamenni vagy száz esztendőt!
csipetke
Már az átkosban is azt mondogatták a fejesek,hogy pár éven belülutolérjük az osztrákokat.Ennek már idestova 40-50 éve.Ha ez a rablóbanda nem nyúlja le azt a temérdek eu-s pénzt,kicsit közelebb jutottunk volna a célhoz
F_Viktor
Ez a kancsal maffiózó nagyon jól tudja, hogy soha nem érjük utol még Csehországot, Szlovéniát sem amíg végleg nem takarodnak el a politikából, gazdaságból, közéletből!
Zeta
Ki fig rá emlekezni, hogy mit hazudtak, 30 év tá latából?
Na ezért mernek ígérgetni.
RonaGyuri
az elmúlt nyolc év gazdaságpolitikájának minden alakítója igen egyből lehetett volna vinni őket a sittre! =))
Borsodi
Magyarország kettészakadt a Csuti kisvasút 30 -év múlva meg közelíti Ausztriát! Matolcsyék már megelőzték Luxemburgot! Ha rajtuk múlik Etiópia lesz Borsodból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.