Sz. Ervin mobiltelefonokat és laptopot is vásároltatott magának a nővel, összesen hatmillió forinttal károsította meg. Szomorú történetről ír a police.hu: a közlemény szerint elfogtak a zuglói rendőrök egy férfit, aki készpénzt és műszaki cikkeket csalt ki egy nőtől, akinek házasságot ígért. Egy társkereső oldalon ismerkedett meg 2017 októberében a 44 éves budapesti Sz. Ervin egy nővel, akit már a második találkozáskor arra kért, hogy vegyen fel hitelt egy közös vállalkozás elindításához. A sértett ezt meg is tette, és a felvett több mint kétmillió forintot átadta a férfinak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A politika reményei szerint ezek a váalsztóik! =))
Equus
nem látom a balhét... aki hülye, haljon meg.
nezelodo
Csak nehogy politikai pályára lépjen, mert ez mindent be tud adni majd a választóknak. Igaz, igen erős a regnáló konkurencia is, akinek a papjai ha kell háromszor is megesketik, mindig mással ugyanazt az ifjú demokratát, hogy lássa a nyáj, milyen hívő keresztény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.