Kedden Vajda Zoltán, az Együtt jelöltje járt pórul, mert tiszteletlenül bánt Orbán nyugdíjasaival és nem nyújtotta oda önként a másik orcáját is, hogy megüthessék. Lett is nagy kalamajka. Lökdösni kezdték a képviselőt, a kezükben lévő – ki tudja honnan szedték? – zászlók rúdjával a fejére is suhintottak (komoly sérülést nem okoztak). Vajdán kívül az Index újságíróját is inzultálták, aki kérdezni merészelte a hazudozó fideszes képviselőt. ajka!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Fityfasz vén kurvák, hogy szopnák le inkább a cigus fecalicust, De úgy látom hogy feltünt a szarházi geci savas vén fasz is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Az eszeteket vette el ez a tetves g. ha volt egyáltalán
mocskos söpredékek.
colibri
Milyen igazat mondott Vona! A „magyar nyugdíjasok szájából szennyvíz folyik, szemeikben gyűlölet lobog, vért akarnak ontani és trágárul ordibálnak". Nem igaz mindenkire, de most is bebizonyatották, hogy mennyire képesek kifordulni magukból.
Aki Én
És csodálkoznak, ha elakarják venni a szavazójogukat?
Mit szólnak bele ezek a deviáns ex-szocik a jövőbe? Őket már nem érinti a ránk szabadított borzalom. Tönkreteszik a jövő generáció lehetőségeit egy jobb, békésebb országra.
papa.49
Eltévesztették a csoroszlyák azt kellett volna ütni aki a hangulatot szította !!!
papa.49
Tegnap jártam ott egy cégnél alkatrészekért, pont a volt ,,PRÉS ÜZEMMEL,, szemben parkoltam, amit a kft. megvettek azt rendbe hozták a többi pusztulat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.