Deutsch Tamás, a Fidesz egykor szebb napokat látott, most éppen Brüsszelbe menekített politikusa a múlt hét végén bődületeseket mondott. Tisztelt Deutsch Tamás kolléga! Olvasom a legutóbbi sajtótájékoztatódon elmondottakat laktanyákról, betelepítésre váró menekültekről és a hazaáruló ellenzékről. Tamás, te is pontosan tudod, hogy bődületes hazugságokat írtak fel neked arra a papírra. Hazudtatok és lebuktatok: miközben közpénzből kampányoltok, a néhányatoknak jól tejelő letelepedési kötvényekkel sokezerszám hozzátok be a gazdasági menekülteket. Hazudtatok és lebuktatok: míg Te is menekültellenes szólamokon lovagolsz, aközben szép suttyomban befogadtatok 1300 menekültet. Hazudtatok és ismét csak lebuktatok, amikor az Európai Bizottság elnökét magyarellenes “Soros katonának” neveztétek, de kiderült, hogy nemrég még Te is mellette kampányoltál a Hősök terén. És a legújabb hazugságotok, hogy Karácsony Gergely laktanyákat újítana fel a betelepített “migráns tömegeknek”. Megint...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Tompika szebb napokat? Ne már maga Újhelyi elvtárs nincs magánál! =))
karma1
@RonaGyuri: Gondolom ugy ertette, hogy dejcstompikanak volt csak jo...:o))) Mindenki masnak xar...:o)))
Aki Én
Azon hiába lovagolunk még évekig, hogy hazudnak. Az már a napnál is világosabb, és minden épelméjű, 30-as IQ feletti ember tudja és el is ismeri.
De már tenni kellene ellenük valamit. Mondjuk április 8 elég jó alkalom lehet.
RonaGyuri
@karma1: Tompikának mindig jó, ő állandó szellemi, erkölcsi és fizikai másállapotban leledzik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.