Minden háztartásnak ad a kormány 12 ezer forintot a rezsin keresztül. A háztartások gázszámláján fogják jóváírni – jelentette be Orbán Viktor szerdán a Facebook oldalán. És lesz húsvéti Erzsébet-utalvány is, amit a nyugdíjasoknak postáznak ki – a választás előtt.

Orbán bejelentette: minden család 12 ezer forintot jóváírhat a gázszámlájából és ismét Erzsébet-utalványt küldenek a nyugdíjasoknak

Téli rezsicsökkentésről döntött a kormány

– mondta Orbán Viktor. A Facebookon szerda délután közzétett videóban a miniszterelnök közölte:

minden család 12 ezer forintot jóváírhat a gázszámlájából.

Akik nem gázzal fűtenek, hanem távfűtést vesznek igénybe, azok számára ugyanezt a mértékű jóváírást biztosítják majd úgy, hogy Kósa Lajost megbízták, tárgyaljon a konkrét részletekről az önkormányzatokkal.

Azok számára, akik hagyományos módon fűtenek – azaz szenet vagy fát használnak – megnövelik az erre szolgáló szociális pénzügyi keretet egymillió forinttal. Ennek az intézkedésnek a végrehajtásával Pintér Sándort bízták meg.

Orbán Viktor az intézkedéseket azzal indokolta, az elmúlt hetekben rendkívüli hideg volt Magyarországon, megnőtt a családok gázfogyasztása és megnőtt a rezsiszámla.

Emlékeztetett, Magyarországon a nemzeti kormány volt az első, amely csökkentette a rezsit. "E mellett a politika mellett a jövőben is kitartunk" – jelentette ki Orbán Viktor.

Lesz húsvéti Erzsébet-utalvány is a választások előtt

Orbán azt is bejelentette, hogy:

újból kiküldenek tízezer forintot Erzsébet-utalványban a nyugdíjasoknak.

A miniszterelnök beszámolt arról, hogy a kormány az idősügyi tanács javaslatára döntött arról, hogy – immár harmadjára – tízezer forintos Erzsébet-utalványt küld a nyugdíjasoknak.

Elmondta, a 4 százalékos gazdasági növekedés és a jó gazdasági eredmények adnak erre lehetőséget.

Orbán Viktor azt mondta, megfontolták a tanács javaslatát és örömmel tesznek annak eleget, mert meggyőződésük szerint a gazdaság teljesítményéből a nyugdíjasoknak is részesülniük kell.

Tiszteletet érdemelnek. Örülök, hogy megtaláltuk a módját, hogy ezt kifejezhessük

- fogalmazott az Országházban készült felvételen a kormányfő.

Forrás: Facebook, Index, 24.hu, MTI

Fotó: Facebook

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Kookas: Dehogynem! Nyugi emberek, ha maradnak a bársonyban ezt a jóságot az utolsó inflációs forintig visszaveszik, mert valahogy a Cöföt is el kell tartani és nem csak az MVM-nek!
l2.000 nHUF-ért akarják megvásárolni az újabb 4 év százmilliárdos nagységrendű szabadrablásait és a kesegyerek veszélyben lévő szabad saját lábát!
Észnél lenni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
@Kookas: Dehogynem! Nyugi emberek, ha maradnak a bársonyban ezt a jóságot az utolsó inflációs forintig visszaveszik, mert valahogy a Cöföt is el kell tartani és nem csak az MVM-nek!
l2.000 nHUF-ért akarják megvásárolni az újabb 4 év százmilliárdos nagységrendű szabadrablásait és a kesegyerek veszélyben lévő szabad saját lábát!
Észnél lenni!
dr. prédikátor
Hazudsz te mocskos geci disznó! Csak szavazatokat akarsz venni!!!Egyébként hol van a 13. 14 havi nyugdíj amit nagy pofával belengettél??? Takarodj az anyádba te szemét!!!
tudode
Miből, ha 2018-ra nem "választási költségvetésünk" van
.
----- Ha bevándorlóországgá válunk, hanyatlás lesz
www.youtube.com/watch?v=c3Jjwt3HqtY
.
Belegebednek a közszolgák ebbe az AD HOC kapkodásba!
colibri
Ezek milyen jogon bírálják Karácsony Gergőt, hogy sok engedménnyel kampányol?
quadrocopter
@colibri: Ez az ígéretcunami jól mutatja, hogy elég nagy szarban érzik magukat a "nemzethy Alibabák"!
szep napot
Ameg az ellenzek szerencsetlenkedik, Vitya "veszi" a szavazatokat es az ellenzek eros embereit (Morvai K.). Sajnos a 2/3-ad ujra boritekolhato. Ha az ellenzek nem csak 1-2 honapot dolgozna egy ciklusban, az sokat segitene.
Hellcat
Megy a filléres lekenyerező kampány rendesen...előző télen bazdmeg 2x ilyen hideg volt...leszartátok...nem kapott senki semmit.
desiro
g.ci viktor akkor sem tudsz meg győzni, megvenni meg főleg én a Gyurcsányra szavazok és a vissza lépésektől függ, akkor a Ceglédyre b@zd meg. A dagadt hendéd meg úgy tűnik bukik.
kukac50
A fával fűtő kis nyugdíjasoknak emeljék fel a nyugdíjukat,hogy tudjanak fát venni, alanyi jogon járjon a fára nyugdíjemelés! Ne kelljen kéregetni járni, mert a városokban is sok a kisnyugdíjas vidéken de nem adnak szociális fát. Emeljék a nyugdíjakat fel minimum 50 ezer feletti összegre. Nem nagy kérés! Vidéki ember nem kap annyi fizetést mint a fővárosi ezért a nyugdíjak is sokkal alacsonyabbak.Milliós fizetéssel rendelkezőknek jár a rezsicsökkentés akkor járjon már az 50 ezer forint alatti juttatásoknál is!
Nem félünk a migránsoktól csak a hidegtől!
desiro
@szep napot: nem lesz 2/3- ad ne aggódj.
Eladott Ország
Már amennyiben azt akarjuk – hogy Orbán kedvenc szavaival éljek -, hogy Magyarország magyar ország maradjon. Mert ennek legfőbb gátja éppen az álszent módon nemzetmentő szerepben tetszelgő élősködő csürhe. Ez az ország rohamléptekkel távolodik mindentől, ami európai. Itt nem küldik el a bús fenébe azt a kormánypárti politikust, aki két kiló krumplival kampányol, hanem beállnak a sorba azért a krumpliért. Ki a fene akar olyan országban gyermeket vállalni, ahol minden ételosztáson kígyózó sorok vannak, ahol a gazdag gyermek tanulhat, a szegény nem, ahol egész régiók szakadnak le, ahol a közmunka életcél?
Hellcat
Egy átlag családról, mint nemrég kiderült, évente ennyit gombolt le a fidesz amióta "rezsicsökkentette" a gázárakat Most választási beetetésként visszaad 1 évnyit :D
CsipkeRózsa
@szep napot: Orbán a mi költségünkre kampányol, az ellenzéknek nincs rá kerete.
advocat
Viktorom! Nem izgatna mennyibe kerül a gáz. Ha meg tudnám fizetni, úgy hogy nem a tervezett Hawaii nyaralásból vettem ki pár forintot. A kormány ne adjon. Kádár is abba veszett el, hogy mindent az állam ad. Miért is volt 3,60 kenyér és egy tv. legalább 5000.- ft. ami nekem akkor (1963) 4 havi teljes fizetésem volt! Így is lehet. A 10 000.- Ft meg tulajdonképpen nem sokat ér. Sajnos. Mert azért vonj le belőle 25 % áfát. Is. És miért olcsóbb a gáz a világpiacon, mint itthon? Ejnye. Az internet korában is hülyére veszed a nép egy részét. A vén hülyék (sajnos azok a kik nem gondolkodnak,pedig megérték a nyugdíjat is -én is, de még néha megmozdul valami agyilag), meg örülnek, hogy Viktor adta. Majd, ha a zsebedből adod!
bakegya
Szar alak volt is van is ez az orbán-úgy használja a Magyar Államkasszát mint a szükséghelyet!
CsipkeRózsa
@advocat: Az orbáni időszámítás óta az ÁFA 27-%.
Hellcat
@Yoda69: Lázár szavaival élve az annyitisér.
F_Viktor
Berezeltetek, most pedig 12 ezer forintért akarjátok megvenni egy magyar ember becsületét?
Volt 8 évetek, hogy építkezzetek, helyette mindent leromboltatok, mindenkit hülyének néztetek, akkor most várjátok hogyan dönt a nép!
F_Viktor
@kukac50: Írod:
"Nem félünk a migránsoktól csak a hidegtől!"

TAPS!
Edmond Dantes
Hogy nem sül le a képéről a bőr.Tavaly ugyanilyen hideg volt pár napig,akkor eszébe sem jutott,hogy a közösből nem csak a vejének kellene milliárdokat adni,hanem segíteni kellene jó néhány rászorulón.Most meg osztogat eszetlenül az Erzsébet utalványon is túl mindenkinek.Választás 2018, Orbán módra.
szep napot
@CsipkeRózsa: A tobbi part is a mi koltsegunkre kampanyol. Az ellenzek az elmult 4 evben szart sem csinalt. Most azert fogtak ossze, mert megijedtek hogy nem kerulnek be a parlamentbe. Ok sem gondoljak komolyan ezt a kormanyzast. Amikor a pufi volt ellenzekben foggal, korommel harcolta vegig a 4 evet.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2018/03/07/hajtovadaszat-oregekre-erzsebet-utalvannyal-tamad-a-kormany/
Inkább azon tűnődünk, hogy miként történhetett mindez technikailag. Valahogy úgy, hogy az Idősek Tanácsa, amelynek ugyan a Fidesz egyik alelnöke az alelnöke, ám ennek ellenére a kormánytól és Orbán Viktor pártjától teljesen független szervezet, nagyon törte a fejét, hogy mit javasoljon a kormánynak. Megtehették volna azt is, hogy nem javasolnak semmit, mert már annyi mindent javasoltak az elmúlt évek során, hogy nem maradt már javasolni való. Végül úgy döntöttek, hogy mégis előállnak egy javaslattal: kapjanak tízezer forintos Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok. Ezt már úgyis megszokták, ezért aztán nem okoz számukra kiszámíthatatlan, egészségügyi következményekkel járó megrázkódtatást. Kérdés persze, hogy mi lesz a hódmezővásárhelyi nyugdíjasokkal, akik már a február 25-i, a Fidesz szempontjából balul sikerült választás előtt megkapták az Erzsébet-utalványokat. Vissza kell fizetniük a tízezer forintos ajándékot, hogy megkaphassák még egyszer?
adrenalink
Lajos! Figyelem a számlám, nehogy 9.600 Ft legyen a jóváírás...!:-)
Eladott Ország
@adrenalink: Te kis telhetetlen, már nem tudsz semminek örülni? Nem dolgozik benned az adrenalin.
Peller Anikó
A geci ovi az intézkedéseket azzal indokolta, hogy a nyakunkon vannak a választások.
adrenalink
@Eladott Ország: A cikket olvasva bennem sok minden dolgozik...! :-))
CsipkeRózsa
@szep napot: A többi párt csak a hivatalos összeget kapja, Orbánék a Fidesz hivatalos pénzéből (ami sokkal több, mint a többi párté, mivel több képviselőük van), és a kormány által a költségvetésből törvénytelenül ellopott összegből is tud kampányolni.
papa.49
Feldughatod magadnak a ,,megbecsülésedet,, koszos cigány, ezzel nem vásárolsz meg az biztos !!!
papa.49
A másik az én pl. nem kapok semmit az önkoritól a fűtéshez akkor már ki is maradtam a buliból!!!
A böske utálványodat küldjed veszünk belőle kaját de JUSZT SE SZAVAZUNK RÁD KOSZOS CIGÁNY !!!
papa.49
Nem lóg ki a lóláb a tavalyi tél sokkal keményebb és hidegebb volt mégis nagy lófaszt kaptunk rá, ill annyit hogy míg egy normális hónapban 250 m3 szokott lenni a gáz a december hónap 462 m3 sikeredett, vajon miért mert telebasszák mindenféle szarral a gázt , az óra forog fűtőérték nincs tolvaj cigány !!!
Eladott Ország
@papa.49: Már nem a lóláb, hanem az egész ló lóg ki.
relleporp
Én hagyományosan fűtök. Az mit jelent, hogy "Azok számára, akik hagyományos módon fűtenek – azaz szenet vagy fát használnak – megnövelik az erre szolgáló szociális pénzügyi keretet egymillió forinttal. Ennek az intézkedésnek a végrehajtásával Pintér Sándort bízták meg."
Kapok egy milliót? Mert eddig soha semmit nem kaptam szociális alapon.
papa.49
@CsipkeRózsa: Az összes lóalkatrész a cigány gecié lehet akkor se szavazzunk rá !!!
Nessy
mennyivel olcsóbb, és praktikusabb lenne a tízezer forintot hozzá tenni a nyugdíjhoz, külön soron és nem kellene postára rohangálni, hanem ott és arra költhetnénk, amire épp szükség van!
papa.49
@relleporp: Nem is fogsz kapni semmit, amit ez a kijelentés takar az az hogy a szociálisan kiosztott szénre, fára fordítható összeget ,,emelte meg,, 1 millióval, DE ORSZÁGOSAN, akik részesülnek belőle azoknak is csak filléreket jelent, nekünk meg semmit !!!
relleporp
@papa.49: De aki a Rózsadombon lakik az megkapja a 12 ezret nem? A tűzifa ára meg a 3 évvel ezelőttihez kb. duplájára ment fel, míg a gáz villany csökkent. Ez nagyon igazságos, mint a jelenlegi rendszer.
papa.49
@relleporp: Azok akik a Rózsadombon laknak nem igazán szorulnak rá, de megkapják, mi meg nézünk mint a vásári ló a 4000 ft faárra, már ha van egyáltalán tűzifa !!!
Én nem tapasztaltam nagy csökkenést se a gáznál, se a villanynál, a gázt könnyen lehet hígítani akármivel, és ugye a mérés köbméterre történik az ár meg fűtőértékre van megadva, amit ráadásul ellenőrizni se lehet !!!
A villany esetében még érdekesebb a helyzet, végig cserélgetik a mérőket felszerelnek vadiújakat, csak egyvalami nem tisztázott ezeket a mérőket lehet befolyásolni a hálózaton keresztül hangfrekis jellel, honnan tudjam miért nő a havi fogyasztás KW. kal mikor ugyanazokat a fogyasztókat használjuk csupán, hát ezért !!!
kisrigó
@Nessy: Ezt minden épeszű így gondolja, de akkor így a haverok zsebébe nem kerülne újabb pénz! Mennyivel könnyebb lenne a sok idős embernek arra költeni, amire szüksége van! Ha gyógyszert és rezsit is tudna belöle fizetni sokkal jobb lenne. Az a cél, hogy megfagyjon, pusztuljon el, már nem is kell a nyugdíjat fizetni neki!? Végtelen aljasság, de már nincs lelkiismeretük se!
csipetke
Ha a lenyúlt pénzek nagyságrendjét nézem,nem is olyan sok ez az ajándéklóvé.Bakker,ezek mindent megtesznek hogy újra befussanak.Reménykedjünk benne,hogy lesz "országos Hódmezővásárhely",pénzosztogatás ide,vagy oda...
Macskaszem
Ha fejre álltok se szavazunk rátok köcsögök.
kokopelli
Tanácsra van szükségem,mert nekem nincs gázom a kégliben csak "radiátor",vagy
"gladiátor"?! A gázvezeték a pincénkbe megy be! SOS!
wagabund
párás szemmel olvastam a cikket...megható, -mondom,- ez maga a Kánaán...aztán ezt olvastam:

..." Kósa Lajost megbízták, tárgyaljon a konkrét részletekről az önkormányzatokkal."...

na ekkor felsírtam...egy nagy lófaszt kap a nép, nem rezsicsökkentést.
quadrocopter
Geciklm!
Ezt 12,000 HUF-tal nem lehet megvásárolni!

"Bruhahahahah...hihihihihi...ezek hülyébbek,mint aminek kinéztek!

"Beismerték: Tarlósék fejenként havi 70 ezer forinttal támogatják a migránsok budapesti letelepedését.

A lap arról írt, hogy 2016 augusztusa óta titokban lakhatási programot is indítottak a befogadott menekülteknek. A leginkább hajléktalanellátással foglalkozó Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) nevű önkormányzati szervezet sikeresen pályázott az Európai Bizottság által létrehozott Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap forrásaira, és a "Nemzetközi védelemben részesülők önálló lakhatásának segítése" című pályázatával 82,5 millió forintot nyert el.

A projekt 75 százalékban támogatott, 25 százalékot a hazai költségvetés fedez.
A válaszra egy hónapot kellett várnia, ám végül Tarlós kénytelen volt beismerni: a főváros közpénzből támogatja a migránsok letelepítését.

A Tokody Facebook-oldalán közzétett dokumentum szerint összesen 98 fő vett részt a programban, közülük 48 menekült és 49 pedig oltalmazott státuszú volt, egy pedig tartózkodási engedéllyel rendelkezik.

A migránsok fejenként átlagosan 72.616 forintot kaptak. "
helyivalasz.hu/orszagos-hirek/beismer...

Hol is tartunk genyóládák? Kik akarják betelepíteni a laktanyékat, mi?

Szarháziak, legalább egyeztettek volna a közös hazugsággal!

Érdemes elolvasni az cziccet!
simmering73
Fával fűtünk. B@szhatjuk a szociális keretet, az nekünk nem jár. Most akkor mi van?
quadrocopter
@simmering73: Mond azt, hogy gázzal fűtesz - fagázzal!
CsipkeRózsa
Azért adnak vissza 12 ezer Ft-ot, mert több cikkben is megjelent, hogy a világpiaci árak jobban csökkentek, mint a rezsicsökkentett árak, amit nálunk figyelembe vesznek a gázár számításánál.
Vagyis, mi a ráfizetünk a valós árakhoz képest.

magyarnarancs.hu/belpol/ezt-mivel-magyarazza-meg-a-fidesz-a-rezsicsokkentes-miatt-magasabb-a-gaz-ara-magyarorszagon-108732
Sámannus
@simmering73: Aki Szeméttel még meg is büntetik.
Sámannus
A ganyéj akinek nincs fa, villany, az döggöljön meg?
rohács1926
Potom 50 milliárdból kijön az egész. Neki szinte aprópénz. Úri allűrökre költ hasonló összegeket.
Lehet, hogy megsaccolták mennyit ér a választók kilója és úgy gondolták; megéri.
Azért úgy fajlagosan nézve az import választók kilója jóval több lehet.
Mondjuk ez mindig is így volt az import áruval...
nezelodo
@simmering73:Nem olvastad, egy millával (!) emelik a szociális keretet a fával fűtés támogatására, és a Sanya bá' el(osztja/lopja), mindenki kedvére választhat. Családonként jut 1-2 forint. Ez tényleg hülyének néz bennünket.
Arra meg kíváncsi lennék, ha kifizetnék a gázszámlámat, mert nem sokkal több mint Orbán nagylelkűsége!
vadsanca
Nézzétek meg az Orbán előtti rezsi-díjakat. Aztán lehet csámcsogni a "rezsi-csökkentésen".
kereső
@nezelodo: el van irva az összeg.A jó szám 1 milliárd.
Amúgy szijjártó petya is megkapja a 12000Ft-ot a medence fűtésére?
Zeta
Szavazat vásárlás 2018 fidesz! Ja , hogy nem fair? Hazudni sem szabad !
Mast sem tesznek.
nezelodo
@kereső: Majd kitalálják, hogy fogyasztás arányosan adják. Most le mernék fogadni nagy tételben, a megvalósítás köszönő viszonyban sem lesz az ígérettel, minek is, addigra rég eldől a választás mikéntje a birkák meg úgyis benyalják.
csipetke
@colibri: 14:52 Karácsony Gergőre lehet mondani sokmindent,de ameddig a fidesznél mindenki puccos szolgálati verdával feszít,ő évek óta bringával jár dolgozni,pedig polgármester létére ő is járhatna hivatali kocsival.Már csak ezért is szimpatikus.
csipetke
@vadsanca: 19:11 Sokkal kevesebb lehetne a rezsink,ha nem hazudnak a pofánkba.Sokkal olcsóbban szerzik be az energiát,mint azt kommunikálják kifelé.
papa.49
@nezelodo: A lényeget leírtad ,,addigra eldől a választás,, ez nem egyéb mint SZÍNTISZTA BEETETÉSE, AZ 1 BITES SZAVAZÓ CSAPATUKNAK !!!
wagabund
@simmering73: 18.17...

valami ilyesmit játszottak be a hírekben: -...és megbíztam Kósa Lajos miniszter urat, hogy a fával fűtők érdekében egyeztessen az önkormányzatokkal...

hát nem sok jóra számíthatsz...Kósa intézi.
Borsodi
Inkább bejelentené,hogy lemond.Ezt meg nyugodtan feldughatja magának.A rezsi csökkentése, a forintosítás,a munkahely teremtés[közmunka] ez annyi mint a szarnak egy pofon. NEM a magyarok részesülnek a magyar kormány által szétosztott pénzből
hanem az összes határon túli főként az Erdélyiek!
Nekünk egy kis alamizsna választás előtt, a szavazatokért.Ki gondol ilyet a Magyar népről? csak egy roma miniszter aki nem tudja,hogy a Magyar büszke nép és becsületes hiába szegény!
erdelyinaplo.ro/csendes-ora/a-gyoker-tovabb-taplalhatja-a-koronat
canadahun.com/temak/az-orb%C3%A1n-korm%C3%A1ny-sz%C3%B3rja-a-p%C3%A9nzt-500-milli%C3%B3-forinttal-t%C3%A1mogatja-a-kanadai-magyar-reform%C3%A1tusokat.58636/
cs.n.
"ad a kormány"
Nem a kormány adja, ne kamuzz. Egy kicsit visszacsorgattok abból, amit a másik zsebünkből kivesztek, mi meg verdessük a seggünket a földhöz örömünkben. Az én 12 ezremet nyugodtan feldughatja magának a miniszterelnök úr, lehetőleg 5 forintos címletekben.
csipetke
...és a faluvégi cigánytelepen élők,akiknél nemhogy gáz nincs,de jó,ha egy kis fát tudnak szerezni,azokkal mi van?
rohács1926
@kereső: tegnap, 19:15
Igen, 4-5 napig fűtheti belőle.
maszk
Ez most komoly?...
Ez az "Az" tényleg komolyon gondolja?...

NE IGYÁL GYÓGYSZERRE, GECCCI - mert attól szárul nézel ki, baromságokra gondolsz, és hülyeségeket csinálsz !!!

24.p3k.hu/app/uploads/2018/03/d_kos20180306020-e1520431334720-1024x578.jpg
Desischado
@kukac50: Pontosan. Bár én nem vagyok az, de éppen fagyoskodok ezerrel, mert kevés fát tudtam venni, és nem elég, pedig nagyon takarékoskodom. Alanyi jogon kéne hogy járjon mindenkinek, hogy fűteni tudjon, és nemcsak fűteni.

Bemegyek megint az önkormányzathoz, de biztos nem kapok szociális tüzelőt, mert első körben azzal utasítottak el, hogy a falvakban élőknek szoktak adni. Hiába vittem be a számlát a favásárlásról, semmit sem kaptam! Addig meg meg is fagyhatok, múlt héten már azt hittem, hogy annyi, nem birom tovább. Rohadjon meg ez a szemét, most, hogy jönnek a választások, hirtelen milyen "jóságos" lett!
szaboria1
@csipetke: Már a saját fajtáját is Miskolcon meg tagadta.
szaboria1
@Desischado: Van egy hülye rendelet, hogy 5000 fő fölötti lakosú önkormányzat már nem is pályázhat tűzifára. Itt nálunk is akkora lett a szegénység, hogy nem mindenkinek tudtak adni. pedig csak 276 fővel haladja meg.
kereső
@nezelodo: háááát,lehet,hogy igazságod lészen.Ahogy a "nyugdijprémium" is indult!!!Aztán mi lett belőle-mire kiszámolták.
wagabund
@csipetke: 23.38..

na ez a nagy kérdés! gyanítom, erre soha nem kapsz használható választ.
(a fatüzelésesek dotálási módja ki van adva Kósa miniszternek, hogy intézze... erre sokan kíváncsiak)
nezelodo
@wagabund: tegnap 22:40. Ne becsüld alá, melegnek kell lenni a mama cocahizlaldájában is. Olcsóbb fűteni szociális fával, mint szójakoncentrátummal bevinni a fűtőanyagot!
Eladott Ország
@wagabund: "Kósa miniszternek, hogy intézze..." Egy ide, egy oda... Amit adnak tűzifára, azt elveszik a szociális normatív támogatásból.
papa.49
Ez amit most berebegett a koszos cigány a ,,NESZE SEMMI, FOGD MEG JÓL,, nem az igazán rászorulókon segít, persze majd a szopottszar medence fűtéséhez jól fog jönni a támogatás, de például aki saját házában, lakásában fával fűt az semmit nem kap!!!
quadrocopter
"Keresztény magyar ember nem szavaz a bűnre!
Kersztény magyar ember nem szavaz a Fideszre!"

"Szégelld magad! Megint egy Fideszt és a bűnt támogató üzletben vásároltál!"

" A Szerntírás szerint a Fidesz nem létezhetne! A bűnt támogatni annyi, mint eldobni Jézus tanait!"

"Ott, ahol a korrupció nem bűn, ott az emberi értékek sem számítanak!"

"Ne támogasd a Fideszt! Megver istened!"

Mehetnek a levelesládákba!
kukac50
@Desischado: A városokban élők most is kimaradnak a fűtés támogatásból!
Eladott Ország
@kukac50: A városban a fűtés támogatásból kimaradt férfiak így készüljenek fel a télre...( hadd nőjön a kukac)
itcafe.hu/dl/upc/2018-03/430020_tumblr_ntwxvvzxfj1ucelvho1_500.thumb.jpg
wagabund
@nezelodo: ezt elfelejtettem..nálad a pont.
wagabund
@Eladott Ország: igen, ez nagyon valószínű...persze áprilisig nem...
wagabund
@nyanya001: 7.21..
húha...akkor ezt nem értem... Kósának mi lett kiadva?
wagabund
@Eladott Ország: hát akárhogy is bámulom a konyhám, itt nem így néz ki..pedig feldobná a hangulatom főzés közben...
nyanya001
@wagabund: Hazudni rendületlenül és diétázzon tejjel és vérrel a hosszú élet reményében...
Clavigo
Orbán...szívd le a Zidősügyi tanácsodat...
verőce21
Csak tudnám én is, kikből áll ez a Idősek Tanácsa, kik vesznek fel ezután havonta plusz juttatást?
(Mert én is a tagja akarok lenni..) :)
advocat
Igaz. Én is vén marha vagyok. Esetleg szerény díjazásárt (mondjuk helyettes államtitkáriért) nem lehetne bejutni. Az unokáknak is jutna.
Eladott Ország
@wagabund: Pedig ilyen "centrális erőtérben" nem fázna meg az ember a lakásában, a főzés is jobban menne.
imgfrm.index.hu/imgfrm/5/3/6/4/MED_0014845364.gif
wagabund
@Eladott Ország: erre mondja az éhes disznó, hogy ilyen nincs is..
mackoka46
Az árammal fűtők pedig sz@rják ki a torkukon ledugott környezetvédelmi termékdíjat.
vadsanca
@csipetke: Megvannak még az akkori számláid? Ha igen akkor tanulmányozd át és rájössz, hogy mire gondoltam. Az, hogy az energiaárak napjainkban csökkennek, azt senki sem vitatja. De akkor miért nem olcsóbb a "rezsi-csökkentésnek" köszönhetően a korábbi időszaktól?
Lehet, hogy a mennyiségben kimutatható némi csökkentés, de a "járulékos költségek" igen csak megemelkedtek. Mi az, hogy nem tudják megmondani mennyi 1kW, ill, 1m3 enerfgia mennyiség árát? Gondolom, Téged is csak az érdekel, hogy mennyi 1 kg kenyér, 1 liter tej, 1pár cipő és még sorolhatnám. Képzeld el, ha ezeknél a terméknél is felsorolnák a járulékos költségeket. Az a lényeg amit kifizetünk, a többi meg mellébeszéd.
Desischado
@kukac50: Sajnos, igazad van. Ép ma érdeklődtem, nem tudnak semmit.
Gyuri Géderről
Ez sem rossz. De vaze, az lenne az igazi, ha a nyolc év alatt ellopott gázszámla többlet fizetésemet írnák jóvá. Ez testvérek között is 650 000Ft.
Én már megszavaztam számukra a kötelet, ami köteles Kövér felajánlott.
evacica
A hatalomért minden! Engem ugyan evvel meg a Böskével nem tud megvenni, de gondolom minden normális nyugdíjas így gondolkodik! Megalázó és ízléstelen ez az egész cirkusz! A voksért mindent utána meg le vagyunk sz...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.