Amíg Lázár János a Facebooknál reklamál, amiért eltávolították a migránsozós videóját, addig az osztrák politikusok sorra kérik ki maguknak a felvételt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Szegény Lázár, többéves fáziskésésben van. Ezt a videót maximum Jörg Haider tudta volna díjazni. A világ jobb érzésű fele felháborodik rajtad, tehát egy kiadós égés vagy hazádnak, ennyit is érsz! De ne csüggedj kastélyos,hátha Ku Klux Klan jobban értékeli a Lázár goes to Vienna c. kisfilmet, mert olyan sokszor ismétled benne a fehér, európai és keresztény szavakat...náluk kellett volna bepróbálkozni nem az Facebookon. Lehet, annyira a frászt hozta rád Bécs hogy elfelejtetted hogy a Facebook tulajdonosa Zuckerberg is migráns, sőt "sorosbérenc"...ezt benézted!
nyanya001
@JAJMÁR: Rafinált egy söpredék ez is !
Esze az van, csak nem arra használja amire kellene .
Éppen olyan pribék mint akihez tartozik !
quadrocopter
Már az eszkimók is klszülnek az összeveszésre!
Ezek a balfaszok mást se tudnak, mint mindenkinek bepofázni, aztán "báncsák a magyarokat!"
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2018/03/08/lazar-video-ami-hianyzik/
Akiknél aztán kiverte a biztosítékot valószínűleg joggal jelezték a Facebook tartalomfelelősseinek, hogy a videó alkalmas az osztrákok lejáratására, és egyben etnikai, származási alapon történő támadásra egy embercsoport ellen. A bejelentések nyomán a Facebook eltávolította a más ország belügyeibe, más ország fővárosának lejáratására alkalmas felvételt. Van ez így! Ha tetszik a beavatkozás elleni felháborodás fagyija visszanyalt. Hidegen, és kellemetlenül. Nem úgy, ahogy a hithű orbánistáktól már megszokták a hazai hatalomban ücsörgők. Melegen, óvatosan, lengőbordáig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.