Vona Gábor erdélyi szavazatszerző körútjának székelyudvarhelyi állomásán egy néni is felszólalt. Mint mondta, a 2014-es választáson családjának egyik része a Jobbikra, a másik pedig a Fideszre szavazott. Ám az elmúlt évek csalódásai után most szó sem lehet arról, hogy most Vonáékra is szavazzanak. Kiemelte, hogy idén a Fidesz kapja az összes voksuk

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@nyanya001: Az a baj, hogy OTT szavaz, csak eppen Magyarorszagra kuldi, levelben... Mig a nyugaton dolgozo magyaroknak akar haza is kell utazni a sajat korzetukbe, ha azt akarjak, hogy BIZTOSAN le tudjanak szavazni.
Finoman is azt mondom, hogy menjen ez a ven hulye a p..chaba
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@görbetükör: ma, 13:16
Én látom, hogy átadják a kalauznak az ingyen utazásra jogosító igazolványt, vele magyarul beszélnek. Utána egymás között számomra ismeretlen nyelven, gondolom románul.
Ha ez neked rossz indulatú rágalom,akkor is így van.
Csoportosan közlekednek!
Az orvoshoz is minimum 10-en érkeznek egyszerre!
advocat
Így igaz! Voltam magyaravató eskütételen. Kis fővárosunkban. Bizony a néhány esküt tett utána románul beszélt. Egymással. Az esküt - feltehetően - azért magyarul tették le, vagy meg sem szólaltak? Szóval jobb lenne ha hallgatnának.
görbetükör
@bencemacska: - akik kint születtek, biztos, hogy anyanyelvüknek tekintik a románt és ez rendjén is van. Attól még a magyar őseik és neveltetésük miatt tudnak magyarul is. Azok a magyarok akik innen kitelepültek külföldre gyerekestől, a gyerekeik bizonyára egymás közt már az idegen nyelvet fogják használni. Ettől még magyar származásúak. Nem ez a fő gond az erdélyiekkel. Hanem, hogy eljönnek szavazni.
bencemacska
@görbetükör: ma, 13:58
" Hanem, hogy eljönnek szavazni."
Az a baj, hogy nekik nem kell eljönni, hanem megkapják a szavazólapot és az aláírva átadják az "ügyintézőnek", aki a többit intézi.
Fogadok, hogy a legtöbben nem is tudják, mit kellene nekik csinálni a szavazó lapokkal!
Nem emlékszel, mikor módosították a választási szabályokat, hogy ne kelljen kitölteni az "anyja neve" rovatot, mert azt sokan elrontják és érvénytelenné teszi a szavazatot!?
Én azóta érzem, hogy nem mind magyar, ami annak látszik!
Jobb az elhelyezkedési lehetőség Ny-Európában magyar papírokkal, mint románokkal!
görbetükör
@bencemacska: Nézd, egy felnőtt ember, aki szavazóképes, legyen felelősségérzete és tudja, hogy mit hogyan kell csinálni. Ha nem tudja, ha a többség nem tudja, akkor mindig zsarnok diktátort fog kapni. A felelősséget vállalni kell, nincs olyan, hogy "nem tudtam, mit teszek választáskor". Millió és egy helyen lehet tájékozódni politika ügyben!
quadrocopter
Hát igen, ezeknek a szép, hazaszerető fél-ázsiai székelyeknek csak a Geci tolt oda milliárokat közpénzből, nem Vona!
Anyátok temetésére voksoljatok, székelycsicskák, gagyi magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.