Lemondásra szólította fel az ENSZ emberjogi főbiztosát Szijjártó Péter azzal összefüggésben, hogy Zeid Raad al-Husszein rasszistának és idegengyűlölőnek nevezte Orbán Viktor miniszterelnököt.

Szijjártó lemondásra szólította fel az ENSZ emberjogi főbiztosát
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában úgy vélekedett:

egyetlen nemzetközi hivatalnok sem beszélhet ilyen hangon egyetlen ország demokratikusan megválasztott vezetőjéről sem.

Egy ilyen nyilatkozat méltatlanná teszi a funkció betöltésére és az egyetlen járható út számára, ha lemond a posztjáról – tette hozzá.

Szerinte a főbiztos alapvető emberi joggá kívánja tenni a migrációhoz fűződő jogot, ami végzetes következménnyel járhat az emberek biztonsága szempontjából. Szijjártó Péter közölte, a magyar kormány nem ért egyet az ENSZ migrációs csomagjával, ami szerint a migráció egy pozitív, illetve megállíthatatlan folyamat, ezért – fogalmazott – felveszik a kesztyűt és megvívják a harcot.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Petike azonnal monnyon le vagy üzenjen hadat.
Rühes mit gondolsz ki vagy te, a világ szemében egy kis szarcsimbók.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
NEm inkább azt kéne lemondásra szólítanod, akit már többen megvádoltak ezzel?
Vagy azt, akinek családtagjai közvetlen érintettek egy bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó bűntényben?
justhpeter
Tarajosunk mára már teljesen reménytelen állapotba került.
papa.49
Szopottszar az illetőt azóta is kórházban kezelik mert RÖHÖGŐ GÖRCSÖT KAPOTT A DUMÁDTÓL )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mit gondolsz te futsaloshülye ki vagy te egy szarházi,olcsó szarjankó semmi több !!!
colibri
Ennek a miniszternek nincs saját napi dolga? Orbán nem tudja magát megvédeni? Igaz, könnyebb a függöny mögé elbújni és a háttérből játszani a bábszínházat.
desiro
Petike azonnal monnyon le vagy üzenjen hadat.
Rühes mit gondolsz ki vagy te, a világ szemében egy kis szarcsimbók.
kokopelli
@justhpeter: ..ez a formája és kötelessége a két scheggnyalás között!
Meg kell élnie neki is valamiből! Politprosti is egy szakma!
wagabund
nem is értem, miért nem kérdezi meg a külügyminiszter ettől a biztostól, hogy az mi volt, amikor a jordán király lövette a palesztin menekülttáborokat? az idősebbek emlékeznek rá, hogy a hatvanas évek elején így akarták felszámolni a palesztin menekülttáborokat?

a tüzérségi tűz az nem számít idegengyűlöletnek? erre vajon mit válaszolna? hogy az rég volt? hogy az a nagypapa bűne? vagy meg sem történt?
csipetke
Az ENSZ most úgy megijedt,hogy ott reszket a sarokban.Lehet,hogy össze is sz@rta magát...Idióta.Mégha a főbiztos hazudott volna,de nem...
bence
Ki a szr ez , hogy mindenkit leakar mondatni ?! Mondjál le Peti , aztán húzz a francba !
vadsanca
...és Te mikor akarsz lemondani? Nem is tudom az ilyen ember mit keres a politikában? Bocs, de elég sokat. De nem erre a részére gondoltam. Van egyáltalán önálló gondolatod, vagy csak ismételni tudod azt amit a szádba rágnak?
Borsodi
@kokopelli: A mi tudjuk,hogy Orbán jobb keze rendszeresen vele törli a seggét. Neki kéne már lemondani, vagyonosodási vizsgálatot inditani ellene!Ez is már istennek érzi magát.
idppp
Köhög a bolha! Több szót nem érdemes vesztegetni erre a patkányra!
Desischado
Kinek képzeli ez magát, hogy mindenkinek osztja az észt?! Csak leéget mindenütt bennünket, mert a szakértelme nulla, és viselkedni sem tud! Neked kéne már eltűnni, te futsalos parazita!
Yoda69
Te szolitasz fel akarkit is lemondasra ?
Hiteltelen vagy joember. Neked es poraztartodnak mar ezer oka lett volna lemondasra. Ti miert nem mondtok le soha ? Amikor sorra jonnek korrupcios botranyaitok, es a fel vilag errol beszel.
Gyakorolj egy kis onkritikat mielott barkit is lemondasra szolitasz, te faszfej.

MEG 30 NAP
Gyuri Géderről
"Szijjártó lemondásra szólította fel az ENSZ emberjogi főbiztosát" - nagy ügy!
Bele fingott a bolha a nullás lisztbe!
evacica
Gondolom, hogy azóta tele a gatyája a főbiztos úrnak. Elvégre ha egy ilyen "nagy ember" ilyenre szólítja fel, ez már csak világos! Tényleg ennyire korlátolt ez a szerencsétlen zselés hajú fiú?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.