Szerdán jelentette be a kormány, hogy a közelgő parlamenti választásokra “a magyar gazdaság tartósan jó teljesítményére” tekintettel megint tízezer forintos Erzsébet-utalványokat küld a nyugdíjasoknak. Mára viszont kiderült, hogy kicsit elszámolták magukat, mert az utalványokat a legendásan összeszedett Magyar Posta valószínűleg már csak a választások után, április közepe felé tudja majd kézbesíteni. Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Elbasztad, elbasztad, csutigeci még EZT IS ELBASZTAD, ebből látszik mennyire korlátolt hülye vagy, mert ha nyugdíjhoz csaptátok volna hozzá akkor mindenki megkapja még Húsvét előtt, de így még a választások előtt se lesz belőle semmi !!!
Küldjed genyó DE NEM SZAVAZOK RÁD AKKOR SE !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
,,Elbasztad, elbasztad, csutigeci még EZT IS ELBASZTAD, ebből látszik mennyire korlátolt hülye vagy, mert ha nyugdíjhoz csaptátok volna hozzá akkor mindenki megkapja még Húsvét előtt, de így még a választások előtt se lesz belőle semmi !!!
Küldjed genyó DE NEM SZAVAZOK RÁD AKKOR SE !!!
karma1
@papa.49: Papus, annyira meg vannak riadva attol a nagy balhetol, ami mostanaban van korulottuk, hogy nem is figyelnek oda, hogy mi tortenik.
Valoszinu habonynak volt ket szippantas kozott egy zavart pillanata, amikor ezt az otletet bedobta a koztudatba, erre kellett egy torvenyt hozni, azt most fogadtak el, na, akkor le kell gyartani az extra utalvanyokat - erre kell penz es rengeteg kapacitas -, aztan azt el kell juttatni a cimzett listakkal egyutt, es hat alig van postas, vagy aki van, az nem profi, csak szuksegbol csinalja azt, amit csinal.

Erre mondta anyukam mindig:
ha adnak fogadd el - ha utnek szaladj el... Tehat mindenki egeszen nyugodtan fogadja el a csekket, hasznalja fel egeszseggel (mert ez csak 1-2 %-a annak, ami VALOBAN jarna neki ), es utana szavazzon barkire, csak ne a fideszre. Ilyen egyszeru.
RonaGyuri
b...meg én szóltam a múlt héten, mikor még csak pletyka volt! =))
papa.49
@karma1: Ki kell staférozni még egyszer a kövér nyomdát ezzel a Böske utalványokkal, ezért van így !!!
Aki Én
Akkor már lehet, hogy nem is fogják. Ígéretnek jó lesz. El fér ez is a be nem váltott ígéretek között.
papa.49
@nevemnick: Értem mire gondoltál, teljesen igazad van !!!
papa.49
@Aki Én: Erre gondoltam én is a választások utánra tolták már a gázár támogatást is, nem véletlenül !!!
quadrocopter
Érdekes, hogy az Orbán-pofás hordareklám papírjai még soha nem késtek eddig...a Böske meg nem először!
maszk
10 ezer forintért akarnak megvenni embereket?
Ennyiük van, ennyiük maradt végül - de tényleg?

Régen csak tanultam a történelemkönyvből a gecikről, és most itt vannak az én jelenemben...

Azt a büdös kurva életbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.