Oldalunk célja a választási részvétel növelése, valamint a választói tudatosság fejlesztése, az úgynevezett taktikai szavazás elősegítése. Olyan interaktív információbázist kívánunk szolgáltatni, amelyet minden választó örömmel forgat. Térképeink és ábráink a Magyar Nemzet és az Iránytű Intézet együttműködésében megvalósított választókerületi közvélemény-kutatások adatait mutatják. Érdemes lesz hozzánk naponta visszanézni, mivel adatainkat és tudástárunkat mindennap frissíteni fogjuk a választásokig hátralévő egy hónapban. A Kedves Érdeklődők a jelentősebb frissítésekről a "Hírek, elemzések" menüpontban, illetve Facebook-oldalunkon is tájékozódhatnak.

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Minorkavidor
Őszintén szólva a térképes megoldás rém gyenge, mivel időrabló, minden választókerületet külön kell megnyitni. Arról nem is beszélve, hogy Budapest esetében tized milliméter pontossággal kell használni az egeret. Egyszerűbb és felhasználó barátabb lenne, ha egy szöveges listán közölnék az adatokat, a felhasználó egyszerűen csak legörgeti a listát. Ráadásul nem is kell annyi adatot közölni színekkel variálva. Elég lenne a név, jelölő szervezet neve és a támogatottság %-ban. Az pedig, hogy hány %-os előnnyel vezet az egyik ellenzéki jelölt a másik előtt fölösleges berakni és külön színekkel jelölni. Pláne úgy hogy még tovább részletezik az adatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.