Lázár Jánost 111. sajtótájékoztatóján kérdeztük a videója körül kialakult viharról, Hódmezővásárhelyről és Ron Werber felmondásáról is. Az ATV főmunkatársa a Kormanyinfón felidézte, hogy szeptemberben a Fidesz zárt frakcióüléséről kiszivárgott hozzá, hogy Orbán Viktor azt mondta, 30 év múlva utolérjük Ausztriát. Hasonlóan vélekedett erről Matolcsy György is most kedden a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján. Ennek fényében okos dolog Béccsel riogatni egy videóban? Akkor most Ausztria, Bécs modell a kormány számára, vagy sem ? - kérdezte az ATV főmunkatársa Lázár Jánost. A miniszter erre azt mondta, hogy ő a bevándorlókról beszélt. Kovács Zoltán kormányszóvivő is szükségesnek tartotta megjegyezni, hogy ezzel szemben Orbán Viktor gazdasági fejlődésről szólt.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az elmúlt 25 év legnagyobb megélhetési politikusa, aki életében egy percet nem dolgozott a reálgazdaságban, kikéri magának az élősködést. Eközben gázszerelő strómanjának milliárdok hullanak ki az ingujjából, huszonéves veje pontosan annyi közbeszerzést nyer, amennyin elindul, a „saját lábon álló” lánya meg félévente 15 millióért tanult Svájcban. Értesüléseink szerint Orbán Viktor arcbőrének anyaga iránt már a NASA szakemberei is érdeklődtek a magyar nagykövetségen. Ha ugyanis sikerülne megfejteni a titkot, azzal forradalmasítani lehetne az űrkutatást, hiszen eddig a teflon volt a legellenállóbbnak hitt anyag, amivel az űrsiklók felületét bevonták...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: te korlátolt barom, én vagyok liberális, de te ehhez is hülye vagy! Hát a fajtádra igencsak veszélyesek azok, akik jobban hisznek a saját szemüknek, fülüknek és tapasztalásuknak, mint ilyen Lázár-féle buta paraszt-suttyóknak! =))
RonaGyuri
@Shikari: ez még tőled is nagyon kevés! =))
lusta
@RonaGyuri: Nem kell foglalkozni vele. Smittelni tud csak. nekem és a többieknek is ugyanezeket másolja. Önnálló gondolkodásra és véleményre képtelen.
mellesleg a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk képviselőitől mit is lehet várni? Csak mocskolódni tudnak, msokat lenéző kijelntésekre kéoesek. Lásd az itteni böfögőket.
lusta
Valami itt nagyon nem kerek. Elrettentő példának hozza Bécset Lézer Jankó, a Sosor-bérenc felcsúti kis pocakos zsebcézár szerint jól beszélt. Mint a cikkben is szerepel, 2050-re utolérjük őket. Akkor mieg minek?
Clavigo
Gondolom a Zsírmore papírból olvasta fel a saját gondolatait,,,,
Nessy
Több mint félévszázados fennállásom alatt nagyon sokszor akartuk már Ausztriát utolérni, de valahogy a Jó Istennek sem sikerül!
Talán, ha sikerülne Ausztriát is "megállítani"! Jöhetnek az óriás plakátok. Brüsszel már megállt, azaz el sem mozdult a helyéről, amióta felépítették.
Egy megoldás még lehetséges! Ki kell delegálni pártunkat és kormányunkat, Orbánnal és a haverjaival együtt Bécsbe, garantáltan csődbe viszik Ausztriát !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.