A legutóbbi kormányinfót nyugodtan átnevezhették volna Lázár hazugság-shownak. A kancelláriaminiszter még a tőle megszokottnál is pökhendibben hazudozott. Látszott rajta, új neki az élmény, hogy sarokba szorították pártját is és őt is. Elsődleges téma persze itt is hazug kampányvideója volt, amihez szándékaik szerint a gyönyörű Bécs adta volna a hátteret.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...szerintem politikus lesz belőle előbb utóbb...
papa.49
Igaza van a séfnek, a bugris juhászbojtár kiszédült Bécsbe oszt. elő is adta a tahó,paraszt mivoltát !!!
colibri
A kormányinfókról: az összes Lázár hazugság-show, nem csak a tegnapi. Demonstrálni kellene az ellenzéki újságíróknak, tájára sem menni. (de ezt nem teszik meg, megy tovább hazugság-show) A bécsi magyar séf levele Lázárhoz egyszerűen szenzációs! Jobb, mintha akármilyen tanácsadó, újságíró írta volna! Csak gratulálni lehet hozzá!!
lampa laz
Sokan vagyunk akik ezt ugyan így gondoljuk ahogy a Bécsben élő magyar honfitársunk leírta. Nem jut el a retkes, tolvaj agyukig, h a magyar embereknek már tele a faßa ezzel a mindennapi migránsozással. Épp elég, h úton, útfélen a rohadt plakátjaikat látja az ember. Persze a nemzet birkáinak tetszik ez a sok moslék hazugság, azokat kell ezzel naponta beszaratni, h rájuk szavazzanak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.