A BKK tájékoztatása szerint a március 15-ei hosszú hétvégén a 4-es és 6-os villamosok rövidítve fognak közlekedni felújítások miatt. A 17-es járatot is érintik a változások.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a "nagykörúti villamosok március 16-án 04:00-tól 00:00-ig rövidített útvonalon, az újbudai végállomásaik és a Jászai Mari tér között közlekednek.

A hosszú hétvégén el lehet felejteni a nagykörúti villamosokat

Fotó: pixabay.com CCO

Március 17-én és 18-án a fenti időköz szerint a villamosok rövidebb útvonalon, a Corvin-negyed és a Jászai Mari tér között járnak.

A megjelölt időszakban a Nyugati pályaudvartól a Széll Kálmán térig a 4-6 jelzésű villamospótló autóbusszal lehet utazni, mely Buda irányába nem áll meg a Margitszigetnél.

A villamospótló buszra a körút mentén kijelölt helyeken lehet felszállni. A Széll Kálmán téren a Dékán utcai gyalogos-átkelőhely mellől, míg a Nyugati pályaudvarnál a buszvégállomásról indulnak a járatok.

A Corvin-negyedtől a 4-es, illetve a 6-os jelzésű pótlóbuszok járnak, melyek a közút mentén kijelölt megállókat érintik. A villamospótló járatokra a Corvin-negyednél a József körúton, az Üllői út kereszteződése előtt lehet felszállni."

Az éjszakai 6-os villamos helyett a pótlóbusz vár

Március 17-19. között éjjelente a 6-os villamos egyáltalán nem közlekedik, helyette pótlóbusz jár a teljes vonalon a BKK tájékoztatása szerint. A villamospótló busz a Margitszigetnél csak a Móricz Zsigmond körtér irányában áll meg.

A 17-es villamos is módosítva közlekedik

A BKK tájékoztatása szerint március 16-án a 17-es villamos rövidített útvonalon, a Savoya Park és a Széll Kálmán tér M között közlekedik. A Margit körúti szakaszon a 4-6 jelzésű villamospótló autóbusszal, míg a Margit híd, budai hídfőtől a 19-es és 41-es villamosokkal lehet utazni a Bécsi út / Vörösvári út felé.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Évek óta elfelejtettem az egész ótvar bkv-t, bkk-t vagy minek nevezik ezt a kuplerájt. Ha tehetem bemegyek motorral és egy jegy áráért bejárom egész Budapestet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.