Jelöltette magát az országgyűlési választásokon, így szabadulna az előzetes letartóztatásból Kőrös Gusztáv, a Demokratikus Koalíció egykori tagja – írja a kormánypárti Magyar Idők.

A politikust azzal vádolják, hogy nyolcvanmillió forint kenőpénz fejében, politikai kapcsolataira hivatkozva ígérte társaival együtt egy vállalkozónak, hogy megnyerhet egy több százmillió forintos közbeszerzési pályázatot. Tavaly októberben csaptak le rájuk a terrorelhárítók, amikor ők maguk is TEK-eseknek adták ki magukat.

A DK egykori tagja is úgy szabadulna ki az előzetesből, ahogy Czeglédy tette: jelöltette magát

Kőrös számára összegyűlt a megfelelő számú, érvényes ajánlás a Bács-Kiskun megyei 3-as választókörzetben, így a határozat jogerőre emelése után megilleti a mentelmi jog. Ezzel a lehetőséggel élt a milliárdos költségvetési csalással meggyanúsított szocialista Czeglédy Csaba is, de nem sokat lehetett szabadlábon, egy nap után ismét őrizetbe vették.

Kőrös korábban a bajai videóbotránnyal vetette észre magát, hamis vád miatt indult eljárás ellene. Most egy teljességgel ismeretlen szervezet, a Minden Szegényért Párt színeiben jelöltette magát, amelynek politikai tevékenységéről nem találni információt.

(via 24.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A tenyek: VOLT dk-s - nagy valoszinuseggel kirugtak, amikor a bajai videobalheja volt, meg a VALOBAN elkovetett tettje is kiderultek...
Czegledynek NEM VOLT es JELENLEG SINCS buncselekmeny-vadja - nem kovetett el semmit sem...

Az ugyet a magyar idok megprobalja parhuzamba allitani egymassal - persze, elmeletileg lehet, hogy ez a ficko valoban erre utazik.

Azt az apro tenyt felejtettek el meg, hogy Czegledy NEM DK-s! Ha indulna, akkor is az mszp szineiben / vagy tamogatasaval indulna, mszp-s vagy fuggetlenkent.

A DK-nak ehhez annyi koze van, hogy egyszer regen a tagjai koze fogadta.
De mint tudjuk, a DK nem szarazdajka, hogy felnott embereket aszerint vizsgaljon, hogy hazudnak-e vagy sem, hiszen erre nincs semmilyen modjuk. Amikor kiderult, hogy bunozo, mehetett a DK-bol Isten hirevel.

Most akkor mit is akar a szarkevero fide$$ hirharsona elerni?
Nem sokat fog, mert ez a pali megint hazudott, - hazudot egy nemletezo partot, csak hogy kiszabadulhasson.
Csak semmi czegledyzes - messze vagytok ti az o erkolcsisegetol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Muvi
@karma1: - a köztörvényes gyurcsányi is mentelmi joga mögé bújt, ha nem jutna be Parlamentbe kattanna a bilincs
kereső
@Muvi: milyen köztörvényes? Mesélj!!!Mi az amiről nem tudunk?
36
@terlasz: Tehát azt mondod, minden politikai nomenklatúra befolyással van az igazságszolgáltatással?
Akkor meg körbehugyozta ezt az egészet a kutya, úgy ahogy van.
terlasz
@36: Természetesen a mentelmi jog birtokosa is ugyanúgy felel a tetteiért, mint bárki más csak az igazságszolgáltatással való visszaélés miatt rakták bele ezt a kis csavart. Tettenérés esetén viszont vihetik a gazfickót, nem érvényesül a mentelmi jog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.