Drámai jeleneteknek voltak szemtanúi Bécs polgárai – adta hírül a Bors. Nem Lázár János megjelenése okozta a jelenetet, mert őt, őszinte sajnálatunkra, nem értették a bécsiek, mert nem beszélnek magyarul. Egy fehér keresztény magyar bevándorló a kisfiával késsel rontott be a Carina Hotelbe. A hűtlennek vélt fehér keresztény férjét kereste, aki jó szokás szerint vélhetően a titkárnőjével szállt meg ott közpénzen (helyesbítés: ez valaki más volt). A fehér keresztény magyar bevándorlónő nem beszélt németül, de mindenki értette, hogy késsel fenyegetőzik, minek hatására a kisfia már zokogott a félelemtől. A bécsiek rendőrt hívtak a fehér keresztény magyar nőre, kiről egyelőre nem tudni, nem hódmezővásárhelyi volt-e eredetileg. Amikor a rendőrök kijöttek, a fehér keresztény magyar nő a csatornába dobta a kést. Bizonyítva, hogy a fehér keresztény magyar bevándorlók szemetelnek és ahol megjelennek, ott nő a bűnözés.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Aha?! Legközelebb az AMERIKAI NÉPSZAVA hírt ad az amerikai zsidó tömeggyilkosról is, aki valamelyik egyetemen lövöldözik?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Ilyenek ezek a fehér keresztény magyar bűnözők másra mutogatnak miközben egymást gyilkolásszák.
desiro
fehér magyar migráncs vót amig lézer jani nem ment oda.
Pálinkás Pál
Nos...azt most meg sem említem hogy ezen cikk forrása egy jelentéktelen amerikai blog,mert másnak nem lehet nevezni...aztán ha bennem ekkora vehemencia lenne ,mint ebben a marhában ,aki firkásznak képzeli magát,akkor erre az egy esetre 50 -szer ennyi füstös vagy fekete szurkálót hozhatnék fel...!És utoljára...tlán a saját portájukon söprögessen ,ahol a feketék meg a latinok fő profilja a szurkálgatás,lövöldözés!!! Úgy dióhéjban ennyi jutott hirtelen eszembe...A cikk beküldőjéről meg véleményt sem érdemes mondani,annyira jelentéktelen!!
r2d2
Aha?! Legközelebb az AMERIKAI NÉPSZAVA hírt ad az amerikai zsidó tömeggyilkosról is, aki valamelyik egyetemen lövöldözik?!
nemkati
Mindenesetre ez pont akkor történt, amikor a lézerjani próbálta az osztrákokat besározni. Most majd mondhatják, hogy mit pofáznak a magyarok, amikor úgy viselkednek Bécsben, ahogy azt a migránsokról állítják. Mármint a nem magyar migránsokról. Mert az már régen tudjuk, hogy az osztrákok a bunkó magyar migránsokat nagyon utálják.
1magyar
Rengeteg ómigránsnak már fehér a bőre és keresztény.De az újak nem akarnak keresztények lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.