Ő ment először végig a Várpalotát elkerülő útszakaszon, közben sztorizgatott utasainak.

Orbán Viktor saját maga ült volán mögé, és elvitte egy körre a frissen átadott elkerülő úton Kontrát Károly ("Karcsi) belügyi államtitkárt és Campanari-Talabér Márta várpalotai polgármestert.

A polgármesterasszonyt a hátsó üléshez küldte, mert az anyósülés már Kontrát államtitkár hamarabb elfoglalta.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mint egy csúzliszájú, teliszart zokni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Muvi: már megbocsáss,de hogy jössz te ahhoz,hogy a Katolikus Anyaszentegyház vezetőjét idiótázd?Ő Isten földi helytartója.Ilyet ,magát kereszténynek tartó ember nem tesz.Attól,hogy ezt nem tartják be olyanok ,akik egyébként a katolikus egyház felkent papjai,és kereszténynek mondják magukat,és idesorolom az "aranyszájú" ,szintén magát nagy kereszténynek tartó Bayert is,te nem teheted,hacsak nem akarsz velük egy szintre kerülni. Gyurcsány ,meg szerintem örülne a kommentednek,hiszen azért az nagy megtiszteltetés,ha egy lapon emlegetik a Pápával.
terlasz
@Muvi: Te írnád le az igazságot? Oké, elfogadom a te igazságodnak, de inkább féligazságnak, mert jól láthatóan fordítva ülsz a pacin és ráadásul a termetes segge is eltakarja előled a kilátást.
Muvi
@kereső: - Te azt gondolod hogy az antiszemita gyurcsányi egy lapon van az idióta pápával mert a böszme szlovák családja Pápára költözött? Nahát mindig megröhögtetsz! Aztán milyen anyaszetegyházi diktatúra van ott a Vatikánba? Trumpot, akit demokratikusan választottak meg lehet kritizálni de a vatikáni antikrisztust nem? Kurz osztrák kancellárt lehet kritizálni de az alkoholista Jünckers-t, aki a Luxembourgi mafia-miniállamból tápászkodott fel egy brüsszeli pozicióba nem? Kurz demokratikusan nyert, az idióta Jünckers csak úgy odakerült. Igenis jogom van a pedofil pápát kritizálnom!
kereső
@Muvi: Te egyszerűen nem hülye vagy,hanem lökött! Talán kérdezd meg orvosodat,gyógyszerészedet,hogy mi értelme van annak a válasznak amit leirtál.Mert hogy ,amit irtam ahhoz semmi köze.A propaganda szövegre nem vagyok vevő,talán próbálkozz saját gondolatokkal.Hátha többre megyünk.
Muvi
@Horizont: @kereső: - Megint horogra akadtatok! Amikor halászni indulok mindig akad a horgomra egy-két gyülölködő gyurcsányista, most egyből ketten buktatok le :D
division
@Foxley: Ugyan mit lehet erről írni? Orbán volán mögé ült. Marha nagy a hírértéke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.