Ő ment először végig a Várpalotát elkerülő útszakaszon, közben sztorizgatott utasainak.

Orbán Viktor saját maga ült volán mögé, és elvitte egy körre a frissen átadott elkerülő úton Kontrát Károly ("Karcsi) belügyi államtitkárt és Campanari-Talabér Márta várpalotai polgármestert.

A polgármesterasszonyt a hátsó üléshez küldte, mert az anyósülés már Kontrát államtitkár hamarabb elfoglalta.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mint egy csúzliszájú, teliszart zokni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Mint egy csúzliszájú, teliszart zokni...
Hellcat
Most legalább bekötötte magát...bár a legutóbb sem lett belőle semmi.
advocat
Az anyósülésen az ajtónyitogató szolgáló szokott ülni, ha nem a vezető nyitja ki. Szóval Karcsi jó helyen ült! (L.d.:angol királynő és társaik helye az autóban.)
3dwhite
Még jò hogy nem futott aknàra vagy robbant valami II. vilàghàborûs bomba.
nevemnick
@advocat: be is van sz@rva rendesen... :D
Csak az a gáz, hogy a tökösök tolták hátulról az autót... :D
papa.49
Nem az első ilyen videó a ,,márciusi havazáskor,, is villantott egy hasonlót, csak akkor két hazafiát vette fel !!!
quadrocopter
Az a szar, hogy egy nyilvánvaló elmebetegnek jogsija lehet!
Nem az "Ecseri ATI-ban" vizsgázott,200.000-ért?
nemkati
"Régen volt az első éjszaka joga, most az első út joga..."

Barom. Ez már tényleg csak a palotára és a koronára vágyik. Bár Dózsa Györggyel hazaárulás egy mondatban említeni, de most megteszem: végezze úgy, mint Dózsa!
Nessy
Gondolom, teljesen hátra kellett tolni az űlést, hogy a pocakja beférjen!
Én nem igazán ültem volna abba a kocsiba. amit Orbán vezet.
Gyuri Géderről
De cukin fog kinézni, ha majd a rács mögött ül.
vukkocska
Valami rejtett kamera volt, vagy sztorizgatás közben videózott is? Hát Kontrát Károly arcán eléggé látszik a rémület.
cs.n.
Miért ne láttuk volna? Pintér Sanyával ki autózgatott és sztorizgatott, mikor "helyzet volt"? Árvíz, hó, pl. Nem tudnak újat kitalálni, elcsépelt szarság az egész, de a nemzethy emlékezet nem sokáig tart, mindig rácsodálkozik, hogy wow, hijjnyehátaztán, ótóval ment Viktorunk.
cs.n.
Miért ne láttuk volna? Pintér Sanyával ki autózgatott és sztorizgatott, mikor "helyzet volt"? Árvíz, hó, pl. Nem tudnak újat kitalálni, elcsépelt szarság az egész, de a nemzethy emlékezet nem sokáig tart, mindig rácsodálkozik, hogy wow, hijjnyehátaztán, ótóval ment Viktorunk.
Sámannus
Aggódom most hogy fog szotyizni?
Lehet hogy puryin megtanította? Félmarékkal bekap és menet közben má nem kell csak köpködni.
Sámannus
Ajjaj! Szóljatok, amikor felhajt az autópályára, mert tuti, hogy szembe fordul a forgalommal.
Én szóltam időben!
terlasz
Emberi formát próbált magára erőltetni szegény.
division
Hihetetlenül elmés hozzászólásokat olvashattam abból az okból kifolyólag hogy Orbán Viktor autót vezetett. Köszönöm mindenkinek:-)
Foxley
@division: Mert a tied aztàn érdemi volt. Nekik legalàbb van véleményük és tudjuk mi a helyzet, ami rólad nem mondható el.
Muvi
@Clavigo: Isten Áldja a miniszterelnök urat! A sok rasszista és antiszemita most támadni fog mnket :D
Foxley
@Muvi: Ugyan màr miért? Ti vagytok a megtestesült àrtatlansàg
terlasz
@Muvi: Inkább verést érdemel! Tudod, az ő köreiben a pápa is egy szenilis gazember, mert az emberség tekintetében eltér a véleménye ezektől az uszító férgekétől.
RonaGyuri
Könyörgöm legalább viccelődni ne viccelődj

bár az igazat megvallva lehet nem is viccnek szánta

Ahogy arról a derék origi.hu beszámol Őfenesége személyesen adta át „a 8-as főút Várpalotát elkerülő szakaszát”. A hablaty után kocsiba pattantak és Őfenesége személyesen vezette az autót. A beszámoló szerint, idézem: „Régen volt az első éjszaka joga, most az első út joga, viccelődött Orbán Viktor a térség országgyűlési képviselőjelöltjének, Kontrát Károlynak”! =))
karma1
@RonaGyuri: Melyiket akarja vissza- vagy behozni? (Elso ut joga meg nem volt)
Mi van, Aniko asszony mar kufircolni sem akar? Kellenenek a friss pipihusik a dagadt ven kecskenek, mi?
colibri
@karma1: Ejnye, hát elfelejtetted, hogy ő nőügyekkel nem foglalkozik?
bakegya
@Muvi: KI MONDTA NEKED-isten adta!!!-sZEGÉNY SOROS ÜLDÖZÖTT,kötelező neked ezzel az egyre több-és több rasszistával és antiszemitával együtt élned!-ó hát te EGY fideSS keresztény kormányzati erőforrás BÉKE MENETELŐJE VAGY ORSOS VICCTOR testőrzői közül?
ESETLEG CSAKKK NEM ÉPPEN A DISZNÓSZERELŐ MŰVEK BIZTONSÁGI ŐRE BESZÉL BELŐLED A haza és a nemzet szófosószékéről-mennyit kapsz érte!!!
colibri
"Az elsőút joga" - ekkora szenzációhajhászás, sok hűhó a semmiért. A világ fa..áért ki nem maradna semmiből. Ebből is az jön le, hogy egy nagy egójú diktátor (beteg elme).
bakegya
@colibri: a mi kultúrálatlan valóságtartalmát tekintve,ezt nevezi a kisember simán CIGÁNY TEMPÓNAK
Eladott Ország
A Liberacion 2012-ben azt írta: Magyarország egy arctalan nemzet. Mindenki pont úgy van mint a rendszerváltás előtt. Zabszemmel a seggében. Akkor a zabszem a ruszki katonák miatt volt a seggben. Ma mi miatt van szorulása a népnek? Miért szorítja még mindig megfeszülő farpofákkal azt a zabszemet? Nem lenne végre ideje észrevenni, hogy ami kiváltja a zabszem-effektust, valójában nem is létezik. Csak egy illúzió amit elhitettek a néppel. Van még 28 napod, hogy ellazítsd a farpofádat, és megszüntesd végre a szorulásod!
Muvi
@bakegya: - Miről beszélsz kedves békagy? Ha magyarul is lemondod valószinüleg megértem. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!!!
Muvi
@terlasz: Én azt látom mint jámbor személödő, hogy a hivő katolikusok nem szeretik a pápát, mert úgy érzik ez a Fletó nevű idegen maga az antikrisztus és ahogy csőkolgatta egy néger lábát akár igazuk is lehet. A másik furcsa mondása egy D(ög)K(eselyű) pártocska legfőbb tanácsadőjának, hogy gyűlöli a " pajeszos, kaftános, kalaposokat" majd utána mindent letagadott!
kokopelli
@Muvi: olvasd át szép lassan az utolsó kommentedet!Utánna próbálj valakit
megszólni az "irománya" miatt! Van egy szép magyar közmondás a szálkáról
és a gerendáról!..(.ha nálam hibát talász,akkor azt megtarthatod!)
Mi is az "magyarul is lemondod"...?...csak nem egy randevút? ;-)
Muvi
@kokopelli: Semmi érdemi válasz? Te csak egy szélsőséges kirekesztő pártocskát képviselsz, vedd már észre hogy a gyurcsányit utálja az egész ország, magyar ember nem áll mögötte!
kereső
@Muvi: na most akkor értelmezzünk: "a Fletó nevű idegen" a Pápa Őszentsége lenne,vagy a patás gyurcsányi?
Muvi
@kereső: Nagyon jó a kérdés. Mindkettőre gondoltam, az idióta pápa a távolból probálja tönkretenni Európát, de az őrült böszme itthon mérgezi a légkört.
Muvi
@Horizont: Tudom, hogy mire gondolodsz, itt cenzurázni szoktak és ha valaki leirja az igazságot, azt törlik. Sőt! Jelképesen akár ki is irtanak :D
kereső
@Muvi: már megbocsáss,de hogy jössz te ahhoz,hogy a Katolikus Anyaszentegyház vezetőjét idiótázd?Ő Isten földi helytartója.Ilyet ,magát kereszténynek tartó ember nem tesz.Attól,hogy ezt nem tartják be olyanok ,akik egyébként a katolikus egyház felkent papjai,és kereszténynek mondják magukat,és idesorolom az "aranyszájú" ,szintén magát nagy kereszténynek tartó Bayert is,te nem teheted,hacsak nem akarsz velük egy szintre kerülni. Gyurcsány ,meg szerintem örülne a kommentednek,hiszen azért az nagy megtiszteltetés,ha egy lapon emlegetik a Pápával.
terlasz
@Muvi: Te írnád le az igazságot? Oké, elfogadom a te igazságodnak, de inkább féligazságnak, mert jól láthatóan fordítva ülsz a pacin és ráadásul a termetes segge is eltakarja előled a kilátást.
Muvi
@kereső: - Te azt gondolod hogy az antiszemita gyurcsányi egy lapon van az idióta pápával mert a böszme szlovák családja Pápára költözött? Nahát mindig megröhögtetsz! Aztán milyen anyaszetegyházi diktatúra van ott a Vatikánba? Trumpot, akit demokratikusan választottak meg lehet kritizálni de a vatikáni antikrisztust nem? Kurz osztrák kancellárt lehet kritizálni de az alkoholista Jünckers-t, aki a Luxembourgi mafia-miniállamból tápászkodott fel egy brüsszeli pozicióba nem? Kurz demokratikusan nyert, az idióta Jünckers csak úgy odakerült. Igenis jogom van a pedofil pápát kritizálnom!
kereső
@Muvi: Te egyszerűen nem hülye vagy,hanem lökött! Talán kérdezd meg orvosodat,gyógyszerészedet,hogy mi értelme van annak a válasznak amit leirtál.Mert hogy ,amit irtam ahhoz semmi köze.A propaganda szövegre nem vagyok vevő,talán próbálkozz saját gondolatokkal.Hátha többre megyünk.
Muvi
@Horizont: @kereső: - Megint horogra akadtatok! Amikor halászni indulok mindig akad a horgomra egy-két gyülölködő gyurcsányista, most egyből ketten buktatok le :D
division
@Foxley: Ugyan mit lehet erről írni? Orbán volán mögé ült. Marha nagy a hírértéke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.