Nem értik, ha ilyen rossz náluk minden, miért nem maradnak a magyarok otthon. Bécs 19.kerületében cetliket tesznek a magyar rendszámú autókra, írja a 444, melyeken az áll: Wenn Unser Wien so schmutzig, unsicher und kriminell is, warum bleiben Sie nicht in Ihrem tollen Ungarn? Vagyis: Ha a mi Bécsünk annyira piszkos és veszélyes, miért nem maradtok a ti nagyszerű Magyarországotokon? Lázár János nemrég Bécsben járt, és videóban számolt be arról, szerinte milyen borzalmas állapotok uralkodnak a Favoriten nevű városrészében. A videón természetesen mindenki felháborodott.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@advocat: Azert is tettek kulturaltan, mert tudjak, hogy azok a magyarok, akik odamentek elni, azok pont a lazar es orban-felek elol menekultek el... Tudjak, hogy nem a Becsben elo magyarok adtak otletet ennek a mocskos videonak az elkeszitesere...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@kereső: Ó..hát az az esemény amít említesz köszönő viszonyban sincs ezzel...És van egy bizonyos "kiválasztott nép" ők nem rasszisták??? Csak a fehér ember lehet az???
Nessy
Azért mielőtt Bécset cikizte volna Lázár, esetleg Budapesten is szétnézhetett volna, nem csak a szolgálati kocsi ablakából!
Egyébként nálunk is van kerület kínai, meg orosz koloníával.
Abban igazad van, a bűnözéshez nem szükséges menekült, bőségesen el vagyunk látva, saját készletből.
mackoka46
A dögleni valók már próbálkoztak ezzel, csak pepitában. Hogy milyen rosszak az ide hozott áruk.
kereső
@Pálinkás Pál: Pali!!!Ne terelj!!!A MAGYAR KORMÁNY vezető minisztere tehet ilyen kijelentéseket? A MAGYAR KORMÁNY vezetője meg helyeselheti azt? Ne má'!
És monduj annál a "bizonyosnál" is igy kezdődött.Bagatellre!vették mindazok,akiknek nem kellett volna.
Ami meg a "kiválsztottatakat"illeti: Miért vagyunk mi" Mária országa!",aki "kiválasztottnak" született?
lampa laz
Nemtom mit szólna az elmeroggyant és bandája, ha az osztrákok kitennék a lélektani határra óriásplakátokon hirdetve, h állítsuk meg a magyarokat, mert hazudnak és lopnak...

Először a nyolcvanas évek közepén jártam Bécsben és már akkor szégyelltem magam, mert több ízben figyelmeztették az ott lakók a magyarokat, h ne szemeteljenek, főleg a csikkeket ne dobálják szanaszét. Ahogy látom azóta rosszabb lett a helyzet, mert most már a kétlábon járó szemét is Bécsbe megy.
Pálinkás Pál
@kereső: Most te terelsz,ugye tudod... utoljára leírom..nem volt szerencsés kijelentés,ugyanúgy ahogy gyurcsány arab terrorista focistás dumája sem!!Mellesleg ...rakjatok már ide valami videót ahol a bécsi lakósság annyira tiltakozna lázár dumája ellen...persze nem az indexnek azt a csodás művét ahol meginterjúvol egy arabot.. persze azért abban is van egy osztrák öreg aki kerek perec kijelenti,ez a Bécs már nem az a bécs!!Úgyhogy szeretném látni azokat az állítólagos tömeges magyarellenes "megmozdulásokat"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.