Az élelmi rostok között megkülönböztethetünk oldható és oldhatatlan rostokat. Az oldható rostok az egészséges koleszterinszint és a normál vércukor anyagcsere kialakulásában és megőrzésében nyújthatnak segítséget. Az oldhatatlan rostok jótékony hatást fejthetnek ki az emésztésre, elősegíthetik a táplálék továbbhaladását az emésztőcsatornában, a széklet lágyításával és mennyiségének növelésével segíthetik a székrekedés elkerülését.

Feltöltő: haberv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.