Bayer Zsolt vasárnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a március 15-re összehívott Békemenetet provokátorok zavarhatják meg.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) minden eddiginél több jelzést kapott arról, hogy provokátorok készülnek megzavarni a március 15-ei Békemenetet – közölte Bayer Zsolt, a békemenetek állandó résztvevője a CÖF vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

A CÖF már előre fél, hogy provokátorok zavarhatják meg a Békemenetet

Az első sorban balról jobbra:  Fritz Tamás, Kerényi Imre, Stefka István, Széles Gábor, Csizmadia László és ifj. Lomnici Zoltán

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Norbuszka

A publicista arra kért mindenkit, hogy a rémhírek ellenére se riadjanak vissza a részvételtől, és amennyiben tényleg atrocitás történik, "méltósággal lépjenek túl a provokátorokon".

Szerinte "mindennek a megfélemlítés a célja", ám erre csak az lehet a válasz, hogy még többen lesznek a Békemeneten.

Bayert megfenyegették

A Bem apó szobra előtt megtartott sajtótájékoztatón Bayer Zsolt arról is beszámolt: egy férfi egy internetes bejegyzésben azzal fenyegette meg, hogy a Békemenet közben egy háztetőn egy mesterlövész puskával fogja várni őt, és agyonlövi, és amennyiben ez alkalommal mégsem sikerülne, úgy később egy lámpavason fog lógni Orbán Viktor miniszterelnökkel.

A fenyegetés miatt hétfőn feljelentést tesz a rendőrségen – mondta a publicista.

Csizmadia László üzent a "szellemi honvédőknek"

Csizmadia László, a CÖF alapítója azt hangsúlyozta: a Békemenet gerincét alkotó szellemi honvédőknek az az üzenetük, hogy akár tűzzel-vassal megvédik az asszonyokat, "a gyermekeinket és az unokáinkat" a támadásoktól. Ezért reméli, hogy minden asszony elkíséri majd a férjét a Békemenetre – fűzte hozzá.

Kérdésre válaszolva úgy vélekedett: az előrejelzések azt mutatják, hogy 200 ezernél biztosan többen lesznek a Békemeneten.

Bencsik András, a Demokrata című hetilap főszerkesztője, aki ugyancsak aktív résztvevője a békemeneteknek, úgy fogalmazott, hogy a menet erejét az egymás iránti szeretet, egymás közelsége adja. Ezért arra bíztat mindenkit, hogy nyitott szívvel jöjjön a rendezvényre, és ne reagáljon az esetleges útszéli bekiabálásokra.

Fontos, hogy a világ értésére adják: Magyarország kifejezi a szeretetét és a demokráciába vetett hitét – mondta Bencsik András.

Csizmadia László, egy korábbi sajtótájékoztatón azt közölte: a "melegszívű" magyarokból és lengyelekből álló menetelők a "Haza minden előtt" feliratú, Kölcsey Ferenc versét idéző molinó mögött fognak vonulni a Bem tér, Nyugati tér, Alkotmány utca, Kossuth Lajos tér útvonalon; utóbbi helyszínen csatlakoznak az állami ünnepség résztvevőihez.

(MTI)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Erről pár gondolat jutott eszembe:

1) A zsóóóti előre belengeti, hogy miért nem mennek majd el a magyarok a menetelésre? Erre, a félelemre lehet majd hivatkozni 16-án.

2) Igen, kubatov szervezi a provokációkat, amely után be lehet vezetni a szükségállapotot?

3) "...(CÖF) minden eddiginél több jelzést kapott arról, hogy provokátorok készülnek megzavarni a március 15-ei Békemenetet...
(...)
A publicista arra kért mindenkit, hogy a rémhírek ellenére se riadjanak vissza a részvételtől..."

Tehát a zsóóóti először belengeti, hogy hiii, meg húúú, lesz provokáció, majd ugyanezt az állítását RÉMHÍRNEK nevezi.
Qva nagy zűrzavar van a fejében, s már a fityesz kommunikációjában is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NagyB
En menni fogok a kutyamenetre...eljen majus 1 Kene egy jo hangositas,h tulharsogja az orban bagazst"Hol van A vejko,Tiborc"sokszor, tulharsogva,bayernyaloncot es a tobbi hazaarulo ingyen buszos ujmagyarokat...Hat nem ertik,h manipulalja oket a csutigeci? Ha vissza fognak menni akkor megkerjuk a Hargitaiakat,hogy a csutit es bandajat vigyek magukkal elén a coffel a bugyuta seggnyalokat
kokopelli
..meg van már az új állégpuskás "Matuska Szilveszter"-ük!
Egy Oskár-díjas "hattyú-halála" nyílt szinen a mosdatlanszájú
"Bayer-testvértől" ..10pont-ért!
mackoka46
Félnek, hogy egymás tyúkszemére lépnek.
karma1
Nem fenyegette meg senki sem ezt a takony bayert, ki az, aki egy vodor takonnyal szennyezne be magat?
Csak jol hangzik a dolog... Vagy nem sikerult nekik annyi jarokeretes demenciast osszeszedni, amennyivel mar "menetnek" nezhetnenek ki, es ez jo magyarazat lenne kesobb... Keszulnek ezek a buktara, - mert orban bukni fog, es bele fog orulni a veresegbe...
Hat nem fogom sajnalni
karma1
Boszen tagadjak, hogy Lengyelorszagbol jonnenek bermenetelok, hat persze, lehet hogy valoban nem onnan hozzak oket, amikor Romania kozelebb van, es hat nem azert fizettek a romaniai kettos allampolgaroknak, hogy aztan most azok ne halaljak meg a Conductor jotetemenyeit...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.