Nincs vad rénszarvas Svédországban, az 150 éve kihalt – írta indulatos facebook posztjában Török Zoltán a jelenleg Svédországban élő, ismert természetfilmes,... ...ezek háziasított rének. A rájuk történő vadászat körülbelül olyan, mintha valaki a Hortobágyon magyar szürkemarhára lőne – érzékelteti a helyzetet Török.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A ,,kenetteljes majmot,, ki vállalja ???
Nem muszáj helikopterről lehet a földről is )))))))))))
Gyuri Géderről
Mit lőne ez a jámbor, tisztamagyar, igaz szívű keresztyény.
Megdolgozott minden fillérér, megérdemli. Országunk egyik jótevője Viktorunkkal együtt.
Hozsánna nékik!
(meg kötél)
nevemnick
Szarvaskertben szarvasra, vaddisznós kertben vaddisznóra ,,illik" lövöldözni. (már akinek nem telik ideje másra, de ezt a fajta tevékenységet nem nevezném vadászatnak). Háziállatra ,,vadászni", nagyfokú trófeaéhség, és pofa kell. Kíváncsi lennék arra, hanem derült volna ki a dolog, akkor tömjén elvtárs milyen mesét körített volna mellé...
Igaz, a csalás, hazudozás a fidesz-kdnp lételeme.
lusta
A ránszarvasok vadászata tilos. Sőt. Ha az úton valaki elüt egy rénszarvast, akkor az autóst büntetik. Rénszarvast csak a dszámi közösség tagjai tarthatnak és ők adnak engedélyt a kilövésükre, ha szükségük van a húsra, bőrre. A rénszarvassal fejlövés végez és a helyszínen kibelezik és a belsőséget a természetben hagyják. Egyébként az elhullott rénszarvast is az erdőkben hagyják.
Tömjén Zsóti is valószínűleg egy ilyen ˝vadászaton˝ vett részt, ami egy valódi vadász számára egy kész röhely, mert a rénszarvasok nagyon emberbarátok.
Eladott Ország
Csak azt tudom kívánni ezeknek az álkeresztény szemétládáknak, hogy szaladjanak, de nagyon gyorsan világgá, mert április 8-a után lehet, hogy a nép most nekik fog keresztet ácsolni! Megérdemelnék!
magyarbakancs
Ez nem vadászat hanem az emberi lélek legaljasabb megnyilvánulása,hogy egy szelíd állatot lelövöm.Odamegyek hozzá és golyót eresztek bele.
Fel ér egy állat kínzással.
Humán törvénykezésben meg emberöléssel.
magyarbakancs
Lakása elé kellene önteni döghúst ,és rá írni ezt zabáld te SPORT ember.
Börtön járna ezért nem vadász sport elismerés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.