"Amit Ön pénteken előadott, az még csak nem is dilettáns kommentár, hanem a szomszéd országban történtek célzatos bevonása a magyarországi választási kampányba... Ön megsértett minden szlovákiai becsületes állampolgárt" - írta Petőcz Kálmán politológus, diplomata. „Soros György és hálózata minden alkalmat megragadnak, hogy megbuktassák azokat a kormányokat, amelyek ellenállnak a bevándorlásnak” – kommentálta Orbán Viktor miniszterelnök a szlovák belpolitikai válságot pénteken a közmédiának. Mint arról beszámoltunk, Szlovákiában az után alakult ki belpolitikai válság, hogy otthonában meggyilkoltak egy oknyomozó újságírót, Ján Kuciakot és barátnőjét. A gyilkosság után lemondott a szlovák kulturális miniszter, Andrej Kiska köztársasági elnök pedig felvetette az előrehozott választásokat is. Az újságíró utolsó, befejezetlen írásában az olasz calabriai maffiához, a 'Ndranghetához állítólag közel álló személyek Szlovákiában való megjelenésével, kapcsolati hálózatukkal és politikai...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Akkor két héten belül ez a harmadik olyan saller, amitől padlót fogott orbán betyárunk.
Közmédiákban ez a levél vezető hír lesz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Nessy: Költői kérdés volt a részemről, persze, hogy ezt a "levelet" el kell titkolniuk a fogyatkozó akol-lakóiktól...

Írod:
"Van még benne egyáltalán emberi érzés?"

Valami van benne. Érzés szerűség, de nem emberi, s nem is az emberek felé, ugyanis belőle csak egy kampányfogásra tellett, miközben Petőcz szépen elmagyarázza a szlovák politikai válság kiváltó okát:
"a korrupciós maffiára, amely kilopta az emberek segge alól a fél országot, és ellehetetlenítette a gyerekeik jövőjét."

orbán nem tanul mások példájából, magára ismerve lapítania kellene, mint annak a bizonyosnak a fűben, de ő nem, ő ezzel is kampányol egyet a birkáinak.

Az is szánalmas, úgy gondolja, olyan jól sikerült az agymosás, hogy ezeknek a szánalomra méltó hazaáruló társaságnak naponta kétszer el kell mantráznia, hogy Sorors, meg migráncs, mert még a végén elfelejtenek beszarni (is)?
division
Rövidesen választás, utána majd meglátjuk ki aláz meg kit.
karma1
@division: Nem tudom, mit szolnal, ha az 5 gyermeked kozul valamekyiket egy orban kaliberu politikus IGY allitana felre...
Meg veletlenul se kivanom , mert a gyerek az elso, de azzal a ket fiatallal megtette a fico adminisztracio...
nezelodo
Nézzük a jó oldalát az Orbán nyilatkozatnak. Legalább most hűséges saját mostani szerepéhez, elveihez, (egyenlőre), és ugyanazt a fajta kormányzást támogatja a szomszédban olasz kapcsolatokkal, (mert azok még csak szakmunkás tanulók), amit idehaza saját erejéből létrehozott, a maffiaállamot. Azt pedig hogy hithű keresztény, ne rójuk fel, mert az olasz alvilág is nagyon vallásos volt, így el tudták adni a népnek önmagukat, a vezéreik pedig egész magasra jutottak a Vatikánban is. Tekintsünk el attól, hogy valamelyik samesz, csúnyákat mondott a regnáló pápáról, nem kizáró ok, majd alapít magának majd egy új vallást, a csírái már látszanak a famíliában.
Aki Én
Hát ez óriási, nagyon tetszett. Az egy pillanatig nem lep meg, hogy @divisionszandi: nem érti miről szól az írás.

„Önnek nincs egyetlen jó szava sem, amellyel együttérzését fejezné ki a két meggyilkolt fiatal és hozzátartozóik iránt? Önnek ebben a nehéz pillanatban is csak „sorosozásra” és „migráncsozásra” futja?”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.