A kormány kedvenc terrorszakértőjét is reaktiválták a miniszter múlt heti, erősen megosztó bécsi kalandja után. „Mint rendőr” és mint sokáig Berlinben élő szakértő szélesítette Lázár igazságát összeeurópai szintre, ugyanis szerinte nemcsak az osztrák főváros élhetetlen, de Berlin, Brüsszel, sőt a skandináv országok is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Spöttle, a kormány félmagyar bevándorló katonai szakértője, most hozzárakta Berlint is az olyan élhetetlen nagyvárosok listájához, mint London, Párizs és Róma. Hajrá, csak így tovább, tessék szakérteni, haragítsuk magunkra Németországot, Európa vezető nagyhatalmát is. Megy ez nekünk, mint a karikacsapás, még különösebb szakértés sem kell hozzá...
Nessy
@Commenter: Érdekes, innen többen mennek oda, mint onnan ide! Aztán nekik valahogy más a véleményük!
Pálinkás Pál
@Nessy: Csúsztatsz ,mint mindig...a fizetésért mennek oda,nem arabot nézni!!! Ha itt ugyanannyi lenne a bér ,sokkal kevesebben mennének..és ezt te is jól tudod!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.