A Magyar Nemzeti Arcvonal elnevezésű szervezetet érintő ügyben emelt vádat a Fővárosi Főügyészség. A szélsőséges politikai nézeteket valló szervezetet érintő akciókban és házkutatásokkor a rendőrök 2016 őszén lőfegyvereket, lőszert és robbanóanyagot is találtak. Az ügynek összesen nyolc vádlottja van. A vádirat szerint az ügy hét vádlottja a lakóhelyükön lőfegyvereket, lőszert, robbanóanyagot, robbantószert tartott engedély nélkül, míg nyolcadik társuk engedélyköteles lőfegyverek illegális megvásárlásában működött közre. A rendőrség a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével 2016 őszén több helyszínen, így Jászberény, Galgaguta, Bőny településeken tartott szervezett akció keretében házkutatást. A különböző helyszíneken összesen több mint 30 lőfegyvert, több ezer lőszert, lőfegyverdarabot, valamint az egyik vádlottnál csaknem 1 kilogramm tömegű robbanóanyagot találtak és foglaltak le. Itt megnézheti a lefoglalt fegyverarzenált.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mielott barki elkezdene jajongani, hogy jaj-jaj, micsoda ferto - gondoljon erosen arra, hogy ezek a felkatonai szervezetek altalaban a Jobbikhoz szoktak tartozni, - jo, mostanaban megprobaljak ezt a szelsoseges szarnyat ellokdosni a reflektorfenybol, mert mellettuk nem lehet annyira cukiskodni -, es arra is erosen gondoljon, hogy ma Magyarorszagon a fu nem nohet orban engedelye nelkul, es a fideszes nertarsak fingani se mernek nelkule... A TEK mar jo regota tud errol - megis hagyjak oket garazdalkodni, mert hatha csinalnak egy kis balhet, amire be lehet vezetni a szuksegallapotot.
Naluk sokkal, de sokkal tobb fegyver van kiosztva a parlamenti kepviselok kozott, meg az MNB tagjai kozott, mint amennyi a magyar hadseregnek, simicskonak van. Es mind dilettansok, hozza nem ertok kezeben van.
orban mar rettenetesen fel, szerintem erre hivatkozva akarja majd bevezetni a szuksegallapotot.
De remelem, hogy megsem teszi, mert ez a kerdes leginkabb belugyi, es a belugyminiszter meg mindig a ragyasto'di...
görbetükör
@karma1: Én meg mégiscsak úgy vélem, hogy MINDENT megtesznek a hatalom megtartása érdekében.
karma1
@görbetükör: Ne legyen igazunk,... Mert szerintem is azon ugykodnek, hogy milyen indokkal akadalyozzak meg a rajuk nezve eleg neccesse' valo valasztasokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.