A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke nagyon siet Soros György védelmére.

A Fidesz visszaszólt Gyurcsány Ferencnek
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A nagyobbik kormánypárt arra reagált hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Gyurcsány Ferenc a nap folyamán sajtótájékoztatón arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt: a szlovákiai újságíró-gyilkosság ügyében "a részvét hangján" szólaljon meg, és hagyja el a belpolitikai célú sorosozást.

A Fidesz közleményében azt írta:

"Soros György és hálózata" minden alkalmat megragad, hogy megbuktassa azokat a kormányokat, amelyek ellenzik a migránsok betelepítését és a kötelező kvótát.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kedves Olvasóink, helyesbítünk:

"Orbán Viktor - fedőnevén "Győri Gábor" volt spicli - és hordahálózata" minden alkalmat megragad, hogy megbuktassa azokat az igaz magarokat és szervezeteiket, amelyek ellenzik a mániákus hazudozásokat és a kötelező hordacsalásokat!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Shikari: Megkérdezném maguk mindenkit ki a Fidesz politikáját nem szereti az gyűlöletesnek kell tekinteni az önök felfogása szerint.?
Na pont ezért kell ezt a nyavalyás gondolkodást elzavarni és száműzni na meg meg semmisíteni.
quadrocopter
@Shikari: Nem szégyelled a pofádat, a hordabűnözést, a tisztességtelenséget, a keresztényi értékek eldobását, lábbal tiprását támogatod?
szaboria1
@Shikari: Csak egy két kérdés. Miért kell Kövérnek éles lőszer a parlamenti őrségnek?A TEK-nek miért kell ennyire fel fegyverkeznie?
Nagyon rosszul érvelsz. Mert a Fidesz volt az igazi felbujtó 2006-ban. Orbán azt hitte így majd újra Ő kerülhet hatalomra de ez sem jött össze, így lett Grazi lakó egy kis elzárt szobába.
advocat
És ha megkérdeznék a szlovákokat? Mert megkérdezték, és szerintük az ügyhöz sorosnak semmi köze. Ők az állam maffiásodása ellen tüntettek. És azért talán ők ezt jobban tudják. Mert azért ott sem csak buta emberek élnek. És egy megjegyzés. Gyurcsánynak a elmondásával egyidőben új választás kellett volna kezdeményezni. És akkor a FIDESZ szívta volna meg mindazt, ami utána következett! 2006-ban még más volt a helyzet.
koszpeko
@magyarbakancs: Így legyen!
ORBÁN TAKARODJ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.