Elegük lett a "kormányzat korlátolt korifeusainak" minősítgetéséből. "Elég volt abból, hogy a kormányzat korlátolt korifeusai minősíthetetlen stílusban és színvonalon minősítgessék a magyar felsőoktatás által létrehozott értékeket! " - írta hétfői közleményében az Oktatói Hálózat, amelyben Németh Szilárd múlt heti kijelentéseire reagáltak. A Fidesz alelnöke szerint túl sokan járnak egyetemre, egyes felsőoktatási intézmények pedig annyit érnek, mint "vászontarisznyán a lakat". "Attól, mert valaki tetőfedő, még nem hülye. És nem kulturálatlan ember, és így tovább. Hanem végzi a munkáját, méghozzá olyan munkát, amit te komám, nem tudsz elvégezni a professzori székből" - üzente a kormánypárti politikus. A magyar felsőoktatásban oktatókat és kutatókat tömörítő Oktatói Hálózat szerint Németh Szilárd tovább folytatja az ország félrevezetését az állítólagosan fölösleges diplomákról, tovább folytatja "a hazug propagandát, a nyomásgyakorlást", hogy még kevesebben járjanak egyetemre,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Észveszejtő fidesz csak rombol. Úgy le mentek a maffiának kutyába, hogy csak a leghülyébbek állnak mellé, vagy az ellenségeink. Esetleg még Schifferék.
Ők is lemennek kutyába egy garasért mindenkinek.
Sámannus
Észveszejtő fidesz csak rombol. Úgy le mentek a maffiának kutyába, hogy csak a leghülyébbek állnak mellé, vagy az ellenségeink. Esetleg még Schifferék. Ők is lemennek kutyába egy garasért mindenkinek.
Rockxy
Aki szilinek üzenget, az minimum olyan hüle, mint a szili.
Csinálni kéne valamit elvtársak, csinálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.