A DK közleményében azt írta,  a legesélyesebb ellenzéki jelölt, Oláh Lajos munkatársai vették észre, hogy a Rottenbiller utcában megsemmisítették a szabályosan kitett hirdetéseket. 

Teljes közleményük így hangzik:

"Tönkretették a DK plakátjait – feljelentést teszünk

A VII. kerületi Rottenbiller utcában ismeretlen tettesek szisztematikusan letépték és tönkretették a Demokratikus Koalíció jelöltjének plakátjait. A legesélyesebb ellenzéki jelölt, Oláh Lajos munkatársai vették észre, hogy a teljes utcában megsemmisítették a szabályosan kitett hirdetéseket. A tönkretett plakátokat a rendőrség vette észre és gyűjtött be, a tetteseket még nem sikerült elfogni. Ezért a DK feljelentést tesz ismeretlen tettesek ellen. Mivel ez a rongálás a Fideszen kívül senkinek sem érdeke, meg kell, hogy állapítsuk, hogy Orbán aggódik amiatt, hogy Oláh Lajos Budapest VI-VII. kerületében újra legyőzheti a Fideszt. Erre minden oka meg is van."

Forrás: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
Szerintem Orban annyira fel a 3%-os DK-tol. hogy szemelyesen tepte le a plakatokat. Soforje rendori felvezetessel, megallt minden plakat elott, Vitya kapucnis melegitoben es napszemuvegben kiugrott az A8 Audibol es letepte.
bencemacska
@szep napot:
Nagy marhaságot írtál, de egy OV-től még ez is kitelik!!! Ehhez már kellően megbuggyant!-:)))))
namihami
""Ha én csinálom--állampolgári véleménynyilvánítás. Ha a mi plakátunkkal-- rongálás.""---miként azt Viktorunk oly bölcsen ostoba népe tudomására hozta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.