Mi történik a szemünk előtt a "Magyar Politikatörténet Legerősebb Kormányzati Kommunikációjával"? Azt szűrtük elvileg le az elmúlt nyolc évből, hogy a Fidesznél nem uralja senki jobban a nyilvánosságot. Nem csak azt mondják meg, mi az egyetlen valid vélemény, de azt is ők határozzák meg, mik számítanak tényeknek. Erre ez a gépezet hetek óta nem találja a hangját. Orbán Viktor a jobboldal által leszólt Facebookon bújt el a nyilvánosság elől. Amit tesz, azt csak utólag engedi megismerni a közösségi médián fenntartott rajongói csoportjában. A kormánysajtó is onnan veheti át az előre megvágott anyagokat. Közben a többiek hibát hibára halmoznak. A legújabb és legnehezebben érthető ügy Kósa Lajosé. A Magyar Nemzet leközölt egy iratot, amely szerint valaki a fideszes miniszterre bízta 4,3 milliárd eurójának kezelését. Hamar láthatja mindenki: ekkora vagyon még Németországban is rendkívülinek számít. Tavaly a világon 2208 embernek volt egymilliárd dollárt meghaladó vagyona. A Kósával...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Láthatóan, érezhetően nagy zavar van Genyóberekben, tétovaság, hazudozás, kiszámíthatatlan nyilatkozatok, ócska primitív altató mesék, ez mind azt jelzi, hogy azb illiberális szerkezet rázkódik, kattog, zörög, széltesőben van!
kereső
@nyanya001: a szentéletű tekintetes, aki bort iszik,és vizet prédikál.
Macskaszem
@Horizont: Remélem van elég muníciója, hogy a gecit eltapossa, mint a csikket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.