Kósa szerint hazugságokkal próbálja az ellenzék lejáratni az egyre bonyolódó örökségügyben. A csengeri asszony szerinte "nagyon jól felépített történettel" csapta be.

"Ez egy Bróker Marcsi 2. történetre emlékeztető sztori" – Kósa Lajos feljelentést tesz az örökségügyben

Fotó: Facebook/ATV

Érd fejlesztéséről tartott ma sajtótájékoztatót a Pest megyei városban Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter.

A sajtótájékoztatón folyamatosak voltak a bekiabálások, először lejátszották a Nem stróman az édesanyám című dalt a sajtótájékoztató elején, majd, amikor Kósa a 3 milliárdos támogatásról beszélt, valaki bekiabálta, hogy "3-at vagy 1300-at?" Szocialista és DK-s helyi képviselők lehettek a helyszíni élő videóközvetítések tanúsága szerint 

- írta meg a HVG a szerdai sajtótájékoztató után.

A Blikk cikke szerint Kósa a sajtótájékoztató végén csak a Magyar Nemzet által kirobbantott ügy kapcsán kapott kérdéseket.

Például arról, hogy alkalmasnak tartja-e magát miniszternek, lemond-e, kapott-e pénzt a cikkben említett összegből, igaz-e, hogy valójában ő kereste meg az állítólagos csengeri örökösnőt, tesz-e feljelentést, vannak-e közös üzleti érdekeltségei az asszonnyal, aki az állítólagos milliárdokat örökölte.

Kósa Lajos a kérdések után ezt a választ adta:

A rendőrség nyilatkozata szerint a hölggyel szemben csalás megalapozott gyanújával eljárást indítottak, nyomoznak a hölgy után. Ez a hölgy egy olyan csalássorozatot hajtott végre, ami egy „Bróker Marcsi 2” történetre emlékeztető sztori. Számos embert becsapott, engem is

– jelentette ki Kósa Lajos.

Hozzátette:

Most azt látom, hogy egy csalóval kapcsolatban mindenfajta hazugsággal próbál az ellenzék lejáratni. Volt már ilyen a korábbi választásokon, az ellenem indított örömlányos sztori, portikos szotri, kamuvideó, minden mindig hazugságnak bizonyult, az elejétől a végéig.

Hangsúlyozta, hogy szerinte ez egy csalássorozat.

A hölgy egy csaló, a mai napon megteszem a feljelentést, várom a nyomozóhatóságtól az eredményt, fel kell deríteni, hogy kiket csapott még be a hölgy, aki egyedül nemigen tudta volna elkövetni ezeket a csalásokat

– tette hozzá Kósa Lajos.

Az ATV videót készített az eseményről, amely itt nézhető meg:

Forrás: Blikk, HVG, ATV

Fotó: Facebook/ATV

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Shikari: Csicskuczi! Az már nem is elég, ha sorozat-hazugságon fogják:? Különben mi a f*szért kellene hazudnia, ha frankó minden?
-Olvastad a "csengeri nő" fiának közlését?
-Olvastad Hadházy infóját a "csengeri nőről"? ( Akinek nevét szorgalmasan titkolja, de kiderült, hogy a hordabarát feleségéneknüzelrttársa volt!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@Shikari: Verte itt a fidesznél más is, na meg a vak komondor is kutya! Egyébként te láttad, hogy veri a Juhász az asszonyt? Biztos nem, de a fidesz hazugság kampánya kitűnően működik mint a lopása is!
evacica
Egyébként úgy hírlik, hogy Lajos igen csak szereti a pénzt, gondolom, hogy azért képezte át magát brókernek, hogy ő meg Bróker Lajcsi legyen! Egyébként ez is korrupció!
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek, ezt Ön állítja, ellenben a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagja rendszeresen verik a feleségüket és bizony egyre többükről bírósági ítélet is van. Megsúgom Önnek, l.a ios rendeszeresen el van kalapálva, de van az a pénz, ami miatt hallgat.
evacica
@Shikari: Rossz az információd, de Nálad csak egy igazság létezik és az Orbán és bandájáé! Persze ez legyen a te bajod, hogy nem tudod a saját fejedet is használni!
silber13
@Shikari: Napnál világosabb, hogy a" homo unius libri " népes csapatába tartozol! Ha nem érted, nagyon szívesen megmagyarázzaitt bárki!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.