A Fidesz szerint április 8-án mind az egyéni, mind a listás szavazatokra szükség van, hogy megvédjék Magyarországot a Soros György által támogatott bevándorláspárti ellenzékkel szemben.

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója a fidesz.hu-n közzétett videóban azt mondta, a napokban lezárul a Fidesz kampányának első szakasza, amelynek a támogatói aláírások összegyűjtése volt a célja. Több tízezer aktivista jutott el több millió választópolgárhoz, és a Fidesz minden más pártot megelőzve elsőként teljesítette a jelöltállításhoz szükséges feltételeket.

Mint mondta, arra kérik az embereket, hogy április 8-án mindkét szavazatukkal a Fideszt támogassák: szavazzanak a Fidesz jelöltjeire és szavazzanak a Fidesz listájára!

Ennek érdekében kétféle plakátot is elhelyeznek a közterületeken. A plakátok egyik típusán a Fidesz-KDNP listavezetője, Orbán Viktor miniszterelnök lesz látható, a másik típusú plakátokon pedig az egyéni jelöltek.

Forrás: MTI, fidesz.hu Fotó: YouTube/Fidesz

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Patyi pajtás ezt te hallottad, ez az ökör épp most vallotta be, hogy a leadások után megvezették az embereket és ezzel tovább gyűjtötték az aláírásokat! =))
kissé felnőttem
inkább igy mond arról szól menekülés a börtöntől??? hát elkurtátok rendesen bár ezt is annó Gyurcsány mondta de tullicitáltátok keményen vastagon
akkor??? Amikor a másik az nem ember az nem MAGYAR mert semmi nem számitott akkot most mi van ritók? hazugságtól álságosságtól nem pironkodtok? " HASS ALKOSS GYARAPITS, S A HAZA FÉNYRE DERÜL " erre nem gondoltál soha?
Commenter
Jól van te szerencsétlen agit-propos békemenetre toborzó, mondjad még és még a mantrát, míg bele nem kékülsz! Remélhetőleg minden egyes szavad egy szög a koporsótokba!
Borsodi
Magyarországot a mostani korrupt kormánytól kell megvédeni.20
18. 4.8.-án ha össze olvassuk a számokat a történelem ismétli önmagát
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8
www.youtube.com/watch?v=Oua2V0jIp60

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.