Bár eddig többnyire válaszra sem méltatta a kihívásokat, most a Fidesz kommunikációs igazgatóján keresztül üzent a miniszterelnök – vette észre a 444.hu.

Meglepő válasz: Orbán ezért nem vitázik senkivel
Fotó: MTI

A Közös Ország Mozgalom március 25-re vitafórumot hirdetett, amelyre meghívta a nagyobb pártok listavezetőit. Mint írták, „jól működő demokráciákban a választásokat a pártok vezetőinek nyilvános vitája előzi meg, ahol a politikusok kiállnak a választók elé, ütköztetik érveiket és bemutatják programjukat.

Orbán Viktor legtöbbször nem is reagál az efféle megkeresésekre, most viszont Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója kivételt tett, és tolmácsolta a miniszterelnök szavait, melyek lényegében arról szólnak, hogy nincs vitaképes ellenfél.

„Valódi és értelmes vita nem folytatható olyanokkal, akik az ország legelemibb érdekét sem hajlandóak szem előtt tartani, sőt, minden erővel az ellen tevékenykednek. Ilyen feltételek mellett vitatkozni képmutatás, sőt, a szavazók semmibevétele lenne.”

- olvasható a közleményben.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
"Szerintetek ki az, aki nem vitaképes, és aki igazából semmibe veszi a szavazókat?"

Költői kérdés, nem szükséges megválaszolni. Tudjuk anélkül is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@division: "Az igazság majd akkor fog kiderülni ha megint nyer" és azt hiszed a szart a szőnyeg alá lehet ezzel seperni? Minden meg van oldva? ” gumidominó vagy egy parti sakk?” mondta Hofi Géza anno… Na ezt javaslom többeknek,akár a pszichiátrián,akár a börtönben!
advocat
Ha Viktor azt mondja, akkor nincs vita. Ezt tessék tudomásul venni. Magyarország örökös miniszterelnöke szólt! Választás? Ja! Az vicc, de illik megtartani. Mert marhára demokrácia van.
advocat
Jut eszembe. Mit várhat az ember egy olyantól, akit még nem a beszédművész Medgyessy is lenyomott, mint egy rakás ...
nihil
Guten Tag, Herr Viktor Orban, címzetes ök.. Reichsführer elvtárs !!!
Elmegy most már a jó büdös pichába, kend, mert márt qvára unalmasnak teccik lenni, ahogy próbál sámliról hatalmaskodni, Főméltóságú Tekintetes Nemzetes Címeres ök.. uram!
No mercy, vagy mi a rák! (by szilárd németh)

4.bp.blogspot.com/--ZBhjOHpF8w/UGMhrXVt6sI/AAAAAAAAk98/BnKVmJGJDfY/s1600/karomkodas.jpg

De, hogy oldjam a feszültséget:

cdn.blog.hu/sz/szubkultur/image/jiffpom13.jpg

(Azért néhány önt ábrázoló plakátot kénytelen vagyok megrongálni csúnyán, mert nagyon irritál. De ez nem személyes... na jó, de igen. De én csak annyira gyűlölöm magát, mint maga másokat.
"Quod licet Jovi, non licet bovi" - mondja ön erre?
Én meg azt mondom erre: "A fideszes kutyákon kívül, ki nem szarja le, hogy mit mond, kend!?")
evacica
Viktor nem áll le senkivel soha többet! Ő nem felejt, Az a bizonyos Gyurcsány Orbán vita mindenki számára felejthetetlen volt, főleg Orbánnak.Gyurcsány országvilág előtt felmosta vele a padlót. Ezt egy olyan ember, mint Orbán nem felejti el sőt megbocsájthatatlannak tartja. Ő képtelen veszíteni ez a szó számára ismeretlen, Nem véletlenül gyűlöli Gyurcsányt és látná szívesen börtönbe. Remélem ő hamarább oda kerül, mindent megtett ezért.
1magyar
Az ellenzék minden szószólója jelenleg már azt mondja, hogy nem bontaná le a kerítést, de vissza lehet nézni az internetről minden, mennyire mérkell seggnyalók voltak és migrisimogatók régebben.
Csak a választás miatt mondanak mást most.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.