Bár eddig többnyire válaszra sem méltatta a kihívásokat, most a Fidesz kommunikációs igazgatóján keresztül üzent a miniszterelnök – vette észre a 444.hu.

Meglepő válasz: Orbán ezért nem vitázik senkivel
Fotó: MTI

A Közös Ország Mozgalom március 25-re vitafórumot hirdetett, amelyre meghívta a nagyobb pártok listavezetőit. Mint írták, „jól működő demokráciákban a választásokat a pártok vezetőinek nyilvános vitája előzi meg, ahol a politikusok kiállnak a választók elé, ütköztetik érveiket és bemutatják programjukat.

Orbán Viktor legtöbbször nem is reagál az efféle megkeresésekre, most viszont Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója kivételt tett, és tolmácsolta a miniszterelnök szavait, melyek lényegében arról szólnak, hogy nincs vitaképes ellenfél.

„Valódi és értelmes vita nem folytatható olyanokkal, akik az ország legelemibb érdekét sem hajlandóak szem előtt tartani, sőt, minden erővel az ellen tevékenykednek. Ilyen feltételek mellett vitatkozni képmutatás, sőt, a szavazók semmibevétele lenne.”

- olvasható a közleményben.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
"Szerintetek ki az, aki nem vitaképes, és aki igazából semmibe veszi a szavazókat?"

Költői kérdés, nem szükséges megválaszolni. Tudjuk anélkül is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Tudja megint lesöpörnék az asztal alá.
cs.n.
"Szerintetek ki az, aki nem vitaképes, és aki igazából semmibe veszi a szavazókat?"

Költői kérdés, nem szükséges megválaszolni. Tudjuk anélkül is.
dr. prédikátor
Hehehe!!! Cigus ne röhögtess már!!!Azért nem mersz kiállni egy nyílt vitára, mert megint felmossák veled a padlót!!!
justhpeter
Azért az valódi nemzeti ünnep lenne megnézni, ahogy mondjuk Szél Bernadett - egy nő - a vitában lemosná. Mert hogy ha lenne vita, annak eredménye sem lenne kétséges. Hát ettől fosik a mi jó Viktorunk.
Eladott Ország
Nem vitatkozik, mert már 2002-ben elvesztett miatta egy választást, és egy nyilvános vitában kevés lenne az, hogy "boldog karácsonyt"...
"Egy korszaknak akkor van vége, amikor az alapját képező illúziók elpárologtak." /Arthur Miller/
"Az elmebaj legbiztosabb jele az, ha valaki ugyanazt a dolgot ismételgeti és közben mindig más eredményt vár." /Albert Einstein/
orbán csak orbánnal szeret vitatkozni! az meg ugye olyan, mint...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmork.nyugat.hu%2FScopes%2Fnyugat2015%2Fvar%2Fimproxy%2FNyugatWXGAPicture%2F30%2F58%2F305894_orban_gif.gif&key=nyIzY3eIrrU9PYRtGxFccg&w=600&h=150
Nessy
Ha olyannal beszél, akivel egy véleményen van, az nem vita!
Ha pedig csak a zárt stúdióban a mikrofon állványnak felolvas, az igehirdetés.
Elvek, téma ismeret és ész érvek nélkül nem lehet vitázni! Nos, Orbánnál ez hiánycikk!
Yoda69
orban fel a nyilt vitatol. Gyava hazaarulo korrupt fereg. Itt az ideje hogy bortonbe kuldjuk sleppjevel, azert amit tett a magyar emberekkel, es a hazaval.

MEG 23 NAP
Peller Anikó
Mekkora hazugság mint mindig. Azért nem vitázik a szemét hazug lopós geci, mert akkor el kellene számolni a billiárdos vagyonszerzéssel.

"Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint+Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és StrómanjaI, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha főlddel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha főldje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek...
papa.49
Nem vitázik mert NEM VITAKÉPES, NINCS ÖNÁLLÓ GONDOLATA, SE SZÓKINCSE, kivéve az idétlen ,,dakota mondásait,, nincs műveltsége, nincs olvasottsága, nem tudja a szavak értelmét, vagy félremagyarázza, hát kb. ezért nem vitatkozik senkivel !!!
magyarbakancs
Ez a ember csak saját közegében brillírozik.
Ki kerül a burokból nyelvdobáló ,papír lap igazgatásán kívül ,és keze zsebre téve máshoz ért?
Uszít minden társadalmi réteget lenéz.
Igazi Magyar ember hazudik mindig.
Ó-buda
@magyarbakancs: már bocs... a szotyit kihagytad...
division
Már miért kellene vitáznia bárkivel is? Egyelőre ő az ország Miniszterelnöke. Az igazi megmérettetés rövidesen eljön, az pedig maga a választás.
Gyuri Géderről
Vitázni csak értelmes ember képes. Orbánnal ez lehetetlen.
rosalinda57
@division: JOBB LENNE, HA MOST VITÁZNA, MERT HA VESZTES LESZ, AKKOR MÉG MEGSZÓLALNI SEM FOG TUDNI.
Yoda69
@Peller Anikó: Kupaklala is beprobalkozott egy tobbszaz millios ill milliardos lopassal, de annyira hulye hogy o belebukott. Bezzeg orban milyen profin csinalja. De mindegy is, mert buknak es egyutt mennek a sittre. Teljes vagyonelkobzas mindegyiktol! Ebbol majd vissza is lehet fizetni az unios bunteteseket, peldaul az elios elcseszett lampai miatt.
Lackó50
Ha továbbra is csendben maradt volna, akkor bölcsebb maradt volna. De ha magát kell lejáratni, akkor abban élen jár.A gyávaságát azzal próbálja leplezni, hogy magát egy istennek állítja be akihez méltó vitapartner ebben az országban nem létezik. Aki nem egy véleményen van vele, az már nem is magyar ember. Kizárólag ő tudja a tutit.
vukkocska
Gyurcsány óta nem állt ki senkivel vitázni. Azért nem csodálom, hogy fél, akkora zakót kapott, mint a politikai palettán soha senki.
division
@rosalinda57: Nem kellene kiabálnod:-) Amúgy meg nem fog veszíteni.
Desischado
@justhpeter: Hidd el, nem a nagyképűség beszél belőlem, de mivel a saját bőrömön tapasztalok sok mindent, és nyitva tartom a szemem, elég jól képben vagyok, még én is felmosnám vele a padlót, mert nekem lennének érveim, és tudnék válaszolni bármilyen feltevésre, - nemhogy Széll Bernadett!
division
@Desischado: Az nem vitatkozás hogy elkezdenéd szidni:-)
Rumcájsz 2
@durbincs: Amikor átkeltek a hídon,,,A híd alapterülete és az emberek helyszükséglete alapján a valószínűség számításom: 15.000 fő aki egyszerre ráfér a hídra!!
Örömömre szolgált, hogy nem vehettem részt ( önszántamból ) a békés harcosok közti menetben! :)
1bitang
@rosalinda57: Ha veszít, nem éli túl ... ÉP ÉSSZEL!
rosalinda57
@1bitang: MIÉRT EDDIG ÉP ÉSSZEL RENDELKEZETT, HA ÁLLANDÓ ORVOSI KEZELÉSRE VOLT EDDIG IS SZÜKSÉGE ? NEM VÉLETLENÜL ILYEN "FURCSA" A HOZZÁÁLLÁSA A DOLGOKHOZ ÉS AZ EMBEREKHEZ ! DE A BUGYUTÁK EZT NEM LÁTJÁK, ÉS EZ A BAJ !
idppp
Nem csalódtunk! Gyáva, szar alak! Akkor cselekedne helyesen, ha a reggeli borotválkozásnál szembe köpné magát a tükörben! Bár lehet, hogy háttal a tükörnek borotválkozik, mert ő is undorodik magától, ami érthető lenne...
terlasz
Az ország legelemibb érdeke Orbán szabad maffiatevékenysége lenne? Graz!
Desischado
@division: Nem szidásról beszéltem, hanem vitáról. Ne védd már állandóan ezt a férget!
Hari
Semmi meglepő nincs, mindenki saját magából indul ki !
cikicakk55
Szerintem nem is lenne képes hosszabb távon összpontosítani. Én az egész embert( foglalkozási ártalom amit a fogyatékosok ápolása alatti években tanultam meg) mint egy szellemileg erősen megviselt,mentálisan nem beszámítható embernek látom.Rengeteg önkéntelen mozdulata van,amik egy részt a gyógyszerek mellékhatása,más részt a betegségének a tünetei. hatalmas nagy adag szorongás van benne.Ettől képtelen megszabadulni.Minden pillanatban a veszteségre gondol,ami érheti és ez nem feltétlen az anyagi veszteség,mert abban bízik,hogy a milliárdok biztonságos helyen vannak. Ő a hatalma elvesztésétől fél. 8 év alatt megszokta,hogy egy egész ország fölött van hatalma.,sőt más országok vezetői is tartanak tőle( Ő legalább is azt hiszi,de szerintem csak undorodnak tőle és ezért kerülik,ha csak lehet) Neki tényleg a halálát jelentheti a hatalom elvesztése,aminek én például nem örülnék.Már mint annak nem,ha április 8-án este 10-kor az eredményhírdetésnél megüti a guta. Én annak örülnék,ha még jó pár évig szenvednie kellene a börtönbe,a szeme láttára találnák meg az elrejtett milliárdjait,a saját lábon álló lánykája vagyon vesztését és maximum konyhalánynak való alkalmazását.Anikó asszony és Orbán győző teljes anyagi csődbe való juttatását, Gáspár fia menekülhetne az Istenéhez,de az nem ad zsebpénzt drogokra,amiktől olyan szépnek látja Istent és annak világát.Ez a valamikori egészséges ifjú mára egy szellemi toprongy lett.Bár milyen vitára alkalmatlan,mert nem értené a kérdéseket.Annyira lassan jutna el az agyáig a kérdés,hogy képtelen lenne időben válaszolni. Önálló gondolatok híján nincs is szókészlete már,csak az évek óta szajkózott migránsok,Soros terv, megvédjük a határokat, a Magyar keresztényi életmódot,stb. Ha ebből a kérdéskörből ki kéne lépnie,megkukulna.Szerintem az orvosai is elleneznének egy ilyen erős idegi megterheléssel járó vitát. A Gyurcsánytól való vereség az utolsó csepp önbizalmat is kivette belőle.csak akkor érzi magát jól,ha a TEK körbe veszi,vagy egy zárt...
division
@Desischado: Nem védtem, csak tényt közöltem:-) Egyébként én is le vagyok döbbenve valamelyest a fenyegető hangvételű beszéde miatt, nem ezt vártam egy ünnepen, bár most csűrik csavarják rendesen ellenzéki oldalon. Az igazság majd akkor fog kiderülni ha megint nyer.
Eladott Ország
@division: "Az igazság majd akkor fog kiderülni ha megint nyer" és azt hiszed a szart a szőnyeg alá lehet ezzel seperni? Minden meg van oldva? ” gumidominó vagy egy parti sakk?” mondta Hofi Géza anno… Na ezt javaslom többeknek,akár a pszichiátrián,akár a börtönben!
advocat
Ha Viktor azt mondja, akkor nincs vita. Ezt tessék tudomásul venni. Magyarország örökös miniszterelnöke szólt! Választás? Ja! Az vicc, de illik megtartani. Mert marhára demokrácia van.
advocat
Jut eszembe. Mit várhat az ember egy olyantól, akit még nem a beszédművész Medgyessy is lenyomott, mint egy rakás ...
nihil
Guten Tag, Herr Viktor Orban, címzetes ök.. Reichsführer elvtárs !!!
Elmegy most már a jó büdös pichába, kend, mert márt qvára unalmasnak teccik lenni, ahogy próbál sámliról hatalmaskodni, Főméltóságú Tekintetes Nemzetes Címeres ök.. uram!
No mercy, vagy mi a rák! (by szilárd németh)

4.bp.blogspot.com/--ZBhjOHpF8w/UGMhrXVt6sI/AAAAAAAAk98/BnKVmJGJDfY/s1600/karomkodas.jpg

De, hogy oldjam a feszültséget:

cdn.blog.hu/sz/szubkultur/image/jiffpom13.jpg

(Azért néhány önt ábrázoló plakátot kénytelen vagyok megrongálni csúnyán, mert nagyon irritál. De ez nem személyes... na jó, de igen. De én csak annyira gyűlölöm magát, mint maga másokat.
"Quod licet Jovi, non licet bovi" - mondja ön erre?
Én meg azt mondom erre: "A fideszes kutyákon kívül, ki nem szarja le, hogy mit mond, kend!?")
evacica
Viktor nem áll le senkivel soha többet! Ő nem felejt, Az a bizonyos Gyurcsány Orbán vita mindenki számára felejthetetlen volt, főleg Orbánnak.Gyurcsány országvilág előtt felmosta vele a padlót. Ezt egy olyan ember, mint Orbán nem felejti el sőt megbocsájthatatlannak tartja. Ő képtelen veszíteni ez a szó számára ismeretlen, Nem véletlenül gyűlöli Gyurcsányt és látná szívesen börtönbe. Remélem ő hamarább oda kerül, mindent megtett ezért.
1magyar
Az ellenzék minden szószólója jelenleg már azt mondja, hogy nem bontaná le a kerítést, de vissza lehet nézni az internetről minden, mennyire mérkell seggnyalók voltak és migrisimogatók régebben.
Csak a választás miatt mondanak mást most.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.