Hitlernek is voltak számos országban követői. Magyarok is. A közelmúltban magyarok is részt vettek a lengyelországi rasszisták felvonulásán. Most külföldiek jönnek, esetleg nagyobb számban is, eseményturistának. Felzaklatott, frusztrált, helyismerettel, magyar nyelvtudással nem feltétlenül rendelkező emberek. A maguk igényeivel, decibeljeivel, kultúrájával. A hipotetikus migránsok helyett a valóságban. Mindenki fogadja őket szeretettel. Mert tudjuk, hogy a békemenetre csupa akadémikusi tudással felfegyverzett, szerzetesi fogadalmat tett, absztinens és galamblelkű ember fog idebuszozni, illetve már menetelnek is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@nyanya001: Upsz. Te is ezt tetted be fentebb. Bocs
division
Mert a DK nagygyűlésein csupa értelmes ember szokott összegyűlni:-))
Félretéve a viccet, ez most inkább egy erőltetett menet már, amolyan kétségbeesett lépés a Fidesz részéről. Sajnos sok olyan húzásuk volt már amit az emberek zöme (Fidesz szavazókat is beleértve) nem tud tovább tolerálni, élő példa erre Vásárhely.
GeoCravker
@division: sehol sem szentek menetelnek.
De jelenlega Fidesz és a Jobbik játszik leginkáébb a "mindenki más a hibás" hútjain

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.